درود دوستان
حقیقت اینه که تا قیمت 11 دلار نمی خواستم این بخش رو بروزرسانی کنم ولی با توجه به اینکه خودم از ابتدا انتشار دادم و ممکنه برخی دوستان پیگیری کرده و هولد کرده باشن، وظیفه دونستم دوباره بروزرسانی کنم
ولی دلیل اینکه نمیخواستم بروزرسانی کنم: دو کانال تصویری در یو … و آپا … کلیپهایی گذاشته بودن از سویی 1000 درصدی و دقیقا روی قیمت 11 دلار تاکید داشتن و دقیقا مو به مو مو به مو آنچه تا کنون نوشتم رو داشتن اعلام می کردن و به دنبال کننده هاشون میگفتن خرید کنن.
یکی از همکارانم برام فرستاد و از تعجب شاخ در آوردم و چون هیچ وقت نمیشه هیچ بازاری رو صد در صد تاکید کرد، گفتم بروزنکنم تا استفاده نکنن
ولی اگر میان و میخونن: لطفا این کار رو نکنید. سویی از نظر من به 11 دلار و در آینده 30 دلار میرسه ولی مطابق تحلیل و نظرات خودتون عمل کنید.
ولی درباره سویی :
من خریدم رو به میزان 2 پله قبلا انجام دادم و پله نهایی رو روی 3.20 سنت انجام میدم.
چون درسته 3 دلار رو شکسته و پولبک رو هم زده ولی اینها میتونن نقاط لیکوئیدیتی باشه
چون در این نقاط پوزیشنهای فیوچرز و پرپچوال زیادی باز میشه به عنوان بای و سل و بنگاه های بزرگ مالی از جمله بانکها و سرمایه گذاری ها، در این نقاط بسیار فعال هستند
لذا من 50 درصد سویی هام رو یکجا در قیمت 3 دلار فروختم . به سود 50 درصد رضایت دادم و فروختم و نقد شدم. مابقی محفوظه
و الان روی قیمت 3.25 دلار در صرافی داخلی، پوزیشن خرید گذاشتم. ارسال نکردم. بلکه آماده ارسال کردم. همینکه قیمت به 3.24 برسه، ارسال می کنه. قبل اون همه فیل هستش از نظر من
بعد چیکار می کنم؟
در قیمت 4.90 دلار همه سویی ها رو میفروشم و صبر می کنم 5.20 دلار شکسته بشه
اگر به بالای سقف تاریخی وارد بشه دوباره با تمام قدرت وارد میشم احتمالا در 5.35 دلار و دیگه دست نمیزنم تا 11 دلار
ولی 50 درصد دیگه سویی هام رو که میانگین 2 دلار خریدم همینطور نگهداری کردم ولی در 4.95 اونها رو هم خواهم فروخت و بالای سقف دوباره وارد میشم
این روش و برنامه ای هستش که نوشتم
توجه : چنانچه قیمت نتونه سقف فعلی رو بشکنه و برگرده دقیقا روی 2.79 دلار هر چی هست میفروشم چون بازی تموم شده و شاهد ریزش خواهیم بود و بعدا حرکت رو شروع میکنه
ولی، خیلی خیلی مراقب باشید. من مطابق برنامه ریزی، رشد سویی رو گذاشته بودم به اواخر تابستون و الان خوشحال نباشید که بازار مثبته و خریدهای چشم و گوش بسته انجام ندید
چون طی دو هفته اخیر، چندین شرکت بزرگ، شروع به خریدهای بزرگ روی بیتکوین کردن و برعکس اتریومهاشون رو فروختن
یعنی چی؟ یعنی متمرکز شدن روی یک گزینه و تجربه بهم آموخته که قراره بیتکوینهاشون رو روی قیمت 100 الی 108 دلار بفروشن و نقد کنن و ریزش بازار رو تماشا کنن
پس مراقب باشید. بازار نباید اینچنین رشد میکرد
روندی که در 4 ماه شکل گرفته حق نداره در چند روز برگرده. این خلاف اصول تکنیکال هست و نشاندهنده سوء استفاده مالی هست