با سویی ( sui ) 1000 درصد سود بدست بیاریم

درود بانو طناز عزیز، صبر در بازار بورس ممکنه در مواقعی با هدف بلند مدت، مورد نیاز باشه و قابل پذیرش ولی در بازارهایی مانند ارزدیجیتال که دارای کف قیمتی فاندمنتالی نیست، بسیار اشتباه هستش

اولین، دومین، سومین و هزارمین نکته مهم قبل از انجام هر تریدی، تهیه یک الگوریتم ترید هست.

برای هر تریدی، چه در صرافی های داخلی و چه فیوچرز، باید یک الگوریتم بسازید»

قیمت ورود:
حجم سرمایه:
نوع ترید " پله ای - لحظه ای " :
قیمت فروش:
قیمت خروج یا حد زیان:

اگر این الگوریتم رو روی یک کاغذ ننویسیم، از همون ابتدا شکست خوردیم.

1 لایک

درود بر شما. سپاسگذارم. براتون سالی پر از تریدهای موفق آرزومندم.

دو نکته رو لطفا بفرمایید تا بتونم راهنمایی کنم.

• مبلغی مازاد به میزان 5 میلیون تومان به صورتیکه در دسترستون باشه و فاقد نیاز روزانه باشه، در اختیار دارید؟
  • آیا این مبلغی که سرمایه گذاری کردید خارج از سرمایه روزمرگی تون هست و یا اینکه مجبور هستید به زودی نقد و استفاده کنید؟

اگر سرمایه نقد به میزان 50 % خرید اولیه در اختیار دارید و میتونید ارزهاتون رو تا 5 ماه آینده دست نخورده نگهداری کنید، میتونم پاسخ و راهنمایی بهتری داشته باشم در غیر اینصورت ناچارم بگم بفروشید و نقد کنید.

قبل از هر چیز: مهم نیست تا امروز چقدر زیان داشته اید، مهم این هست که باقی راه رو با چشمان باز حرکت کنید.

1 لایک

درود مجدد

در تحلیل قبلی به عرض رسوندم که یک الگوی سر و شانه معکوس میتونیم داشته باشیم. روندی که طی سه روز قبل داشتیم، مطابق با همین تحلیل جلو رفته و احتمال چنین الگویی بسیار بالا رفته. ولی بهتر دیدم، سه پیش بینی حرکتی از یک هفته آینده سویی رو خدمتتون نشون بدم

متاسفانه تصاویر رو نتونستم بارگذاری کنم . تا دقایقی دیگه پیش بینی های روند حرکتی سویی در ماه جاری رو عرض خواهم کرد.

پیش بینی شماره یک : رشد تا 2.4 و سپس ریزش تا 2 دلار

پیش بینی روند حرکتی سویی در ماه جاری : شماره دو افت قیمت ادامه دارد و در همین محدوده کف سازی خواهد داشت و سپس حرکت به سوی 1.5 دلاری

پیش بینی روند حرکت سویی در ماه جاری : شماره سه افت قیمت تا 2 دلار ادامه دارد و پس از کف سازی شاهد حرکت صعودی قیمت در یک دوره کوتاه مدت سه ماهه تا 5 دلار خواهیم بود

مطابق این سه الگویی که مشاهده می فرمایید، چنانچه بگیم سویی روند حرکتی پویا داشته باشه باید یکی از این سه حالت اتفاق بی افته.

حالت چهارمی هم وجود داره ولی احتمالش کمتر هست چون بیت کوین و بازار در مرحله ای قرار داره که یا شاهد ریزش بزرگ در بیت کوین می شیم و یا شاهد حرکت بیت کوین به 100 دلار.

ولی در حالت چهارم **شاهد رنج حرکتی سویی در محدوده بین 2.4 دلار تا 2.2 دلار یا قیمت کنونی خواهیم بود **

سلام،وقت بخیر
میتونین منم در رابطه با ارز سونیک راهنمایی کنین

1 لایک

درود بر شما عزیز

اگر منظورتون فانتوم سابق هستش:

چارت فعالی نداره که بشه تحلیل دقیقی داشت ولی خط بالایی رو در نظر داشته باشید، تا زمانی که قیمت در زیر این ناحیه یا خط باشه، باید التماس رشد داشت. یعنی امیدی به رشد قیمت نداره ولی از 50 سنت که عبور کنه اهداف خوبی رو میشه امیدوار بود

درتایم فریم یک ساعته، اندیکاتورهای اختصاصی ما سیگنال فروش و ریزش بیشتر رو صادر کردن

نظر نهایی من با چارت فعلی، ریزش در مسیر 20 سنتی هست

تنها راه نجات برای جلوگیری از این ریزش: اینه که قیمت بتونه طی چند روز آینده به بالای اون خطی که در تصویر نخست رسم کردم وارد بشه

2 لایک‌کرده

درود روز بخیر

خدمت همه دوستان نادیده عرض ادب و احترام

درسته اینجا در رابطه با سویی هست و قراره در چند ماه آینده تا 1000 درصد از همین رمزارز سود بگیریم ولی خوش دیدم که نگاهی به بیتکوین هم بندازم

چارت بیتکوین رو اگر مشاهده بفرمایید الگوی زیبای سر و شانه صعودی رو تشکیل داده در یک ساعته

نمی دونم چرا ولی وقتی الگوها رو در چارتها می بینم اونقدر ذوق می کنم که دوست دارم با شما هم شریک بشم

این یک سیگنال هست : ترید بیت کوین در فیوچرز : دوستانی که در صرافی های خارجی حساب پویا دارن

پوزیشن خرید :

• محدوده ورود 83500$
  • محدوده خروج 87000$
  • حد زیان 82900$

سیگنال فروش :

• محدوده ورود 81900$
  • محدوده خروج 80100$
  • حد زیان 82650$

توضیح : دو سیگنال معرفی شده، چنانچه قیمت بتونه خط گردن رو بشکنه شاهد پوزیشن صعودی و سیگنال خرید فعال میشه - چنانچه قیمت از حد بازگشتی شانه چپ پایینتر بره " فیبوی 0.78 درصد ، سیگنال فروش فعال میشه

چنانچه قیمت در همین محدوده رنج بزنه، هر دو سیگنال فیل خواهند شد. چون این سیگنالها در تایم فریم مینی داده میشه و باید بسرعت واکنش قیمت رو شاهد باشیم.

1 لایک

درود دوستان. این مطالب بسیار مهمه لطفا توجه بفرمایید:

چند روز قبل چارت چند رمزارز رو که کاملا شبیه هم بودند منتشر کردم و در اونجا عرض کردم حرکتهای مشکوکی از بازار دیده میشه. البته ریزش بازار برای فیوچرز کارها یک نعمته و زمان کسب سود ولی چون اکثرا اسپات کار هستید و در صرافی های داخلی خرید می کنید این تحلیل رو بخونید:

سویی : همونطور که در تحلیلهای بالا عرض کردم، سویی باید ناحیه 2 دلار رو لمس کنه و از اون به بعد هستش که مشخص میشه چه روندی خواهد داشت. در روز اخیر، شاهد ریزش در بازار بودیم و اینبار سویی مقاومتی نکرد و به 2 دلار برخورد کرد و نه تنها واکنش مثبتی ندیدیم بلکه شاهد شارپ شدن ریزش بودیم آنهم با حجم بالا. در حال حاضر قیمت حدود 1.8 دلار هستش و این ریزش حداقل تا 1.5 دلاری ادامه خواهد داشت. البته یک پولبک به 2 دلار خواهد زد لذا طی ساعات آینده حرکت صعودی در سویی و اکثر رمزارزها خواهیم دید. ولی اشتباه نکنید. اکثرا پولبک به ناحیه های شکسته شده هستش و تداوم ریزش میتونه اتفاق بی افته.

من در این مدت، هیچ موضوعی درباره سایتمون ، ترید آسان ، عرض نکردم چون اهمیتی نداشت و هر کس دوست داشته باشه ازش استفاده میکنه و قصدم کسب سود 1000 درصدی از سویی هست که خواهیم گرفت. با هم . ولی در سایتی که لینکش رو در تصویر بالا نوشتم، بخشی وجود داره با نام : سامانه سیگنال رایگان . در این بخش کافیه رمز ارز مورد نظر رو انتخاب کنید و در انتها گزینه نمایش تحلیل رو بزنید تا هم جدیدترین تحلیل اون رمز ارز رو ببینید و هم سیگنال ها رو. البته اگر شرایط خروجی سیگنال مناسب باشه.

از این سامانه استفاده کنید، حداقل به شما خواهد گفت که در بازار بخرید یا بفروشید. زمان خرید هست یا نقد شدن. کاملا هم رایگان هستش نسخه اول

ادامه تحلیل از سویی : مطابق فلوچارتی که در پستهای بالاتر گفتم، سویی به محدوده خرید پله اول من داره نزدیک میشه. من بدون تردید در محدوده 1.5 الی 1.6 دلار به میزان 25 درصد از سرمایه ای که برای سویی کنارگذاشتم رو میخرم . سایر پله ها رو هم عرض خواهم کرد. در پستهای بعدی بیشتر توضیح میدم. قصد داشتم درباره وضعیت بازار بگم ولی نمیخوام کسی برداشت اشتباه کنه و ضرر کنه لذا به همین بسنده میکنم

درود و همچنین برای شما ، خیر متأسفانه نقدینگی ندارم وگرنه حتما میانگین کم میکردم ، بنظرتون تا این مبلغی که خریدم احتمال برگشت تا آخر سال هست؟

1 لایک

,سلام وقت بخیر
بنظرتون الان میتونم روی سویی شورت ببندم تا یکم جبران ضرر بشه؟

1 لایک

درود بر شما azadeh عزیز

نیاز به یادآوری نیست که من کلا با این نحوه معاملات مخالف هستم. یعنی خریدی که ابتدا انجام بدیم با این نیت و امید که قیمت از اون ناحیه برگرده و رشد کنه و سود کنیم ولی بر خلاف امید ما ، ریزش بیشتر بشه و حالا بیایم استراتژیمون رو به هولد کردن تغییر بدیم

این استراتژی ، اسمش ، استراتژی ترید یا معامله سوخته یا آتش گرفته ، هست.

یعنی همون زمان خرید، باید به موقعیت معکوس هم فکر کنید و حد زیان رو بنویسید.

تصور کنید شما سویی رو در قیمت 3 دلار میخریدیدو حد زیان رو روی 2.8 میزاشتید. شما وقتی در 2.8 خارج بشید حدود 10 درصد ضرر میکنید و سرمایه تون اگر 10 تومن باشه شده 9 تومن .

ولی شما با همون 9 تومن صبر می کنید تا به موقعیت خرید بهتری برسید. میاید سویی رو روی 2 دلار میخرید و سویی تا 2.8 دلار رشد میکنه.
اینبار شما 40 درصد سود میکنید یعنی 3600 - سرمایه فعلیتون 12600 هست

پس بدونید حد زیان ممکنه در لحظه بهتون زیان وارد کنه ولی در بلند مدت سودآوره

ولی پاسخ به شما : به هر حال این روی داده و شما مشکلی ندارید اگر بخواید تا آخر سال نگهداری کنید. طبق بررسی من، سویی امسال " تا پایان 2025 میلادی " از 3 دلار عبور کرده و به سمت 5 دلار خیز خواهد برداشت

ولی بستگی داره که این روند، از همین محدوده فعلی اتفاق بی افته یا از پایینتر

اگر مطابق شنیده ها، اخبار مثبتی به بازار تزریق بشه و بازار به مدت چند هفته مثبت بشه ، سویی از همین محدوده ها به سمت 5 دلار خیز خواهد برداشت و بیت کوین به سمت 109 هزار دلار

ولی با توجه به اینکه، رشد قیمت از این محدوده " یعنی پایان روند صعودی " پس هیچ کدام از رمزارزها نخواهند توانست مقاومتهای 2 و 3 ماه قبل خود رو بشکنن و بازار برای مدت " 2 الی 3 سال " وارد فاز ریزشی و اصلاح عمیق خواهد شد

توصیه : چنانچه طبق شنیده ها البته، بازار در اردیبهشت، مثبت بشه ، تمام رمز ارزها رو نزدیک به مقاومت تاریخی شون بفروشید و نقد بشید و هیچ خریدی نکنید. سودتون رو بردارید و بزارید تو جیب و تا یکی دو سال بعد، فقط خریدهای نوسانی کنید

ولی چنانچه بازار همچنان به اصلاحش ادامه بده " چون هنوز تا پایان اصلاح، چند ماه زمان داره " و از اواخر سال 2025 میلادی، بعد از " سپتامبر " روند صعودی شروع بشه، به رمز ارزهاتون دست نزنید چون شاهد بیت کوین 150 هزار دلاری و سویی 11 دلاری خواهیم بود

موفق باشید

1 لایک

درود عزیز

در سویی شاهد تشکیل الگوی کف دو قلو هستیم . حال اینکه این الگو به کف 3 سقلو تبدیل بشه یا از همین نقطه به سمت 3 دلار حرکت کنه هنوز مشخص نیست .

شرایط سیگنال خرید " فیوچرز / اسپات "

محدوده خرید 2.2800 دلار
محدوده فروش 2.8000 دلار
حد زیان 1.9900 دلار
حجم سرمایه : 10 درصد سرمایه با لوریج متوسط

شرایط سیگنال فروش :

محدوده ورود : 1.7000 دلار
محدوده فروش 1.1000 دلار
حد زیان : 1.8500 دلار
حجم سرمایه : تا 20 درصد لوریج پایین - تا 10 درصد لوریج بالا

موفق باشید

1 لایک

ممنونم از توضيحات خوبتون :pray:t3:

1 لایک

درود دوستان

حقیقت اینه که تا قیمت 11 دلار نمی خواستم این بخش رو بروزرسانی کنم ولی با توجه به اینکه خودم از ابتدا انتشار دادم و ممکنه برخی دوستان پیگیری کرده و هولد کرده باشن، وظیفه دونستم دوباره بروزرسانی کنم

ولی دلیل اینکه نمیخواستم بروزرسانی کنم: دو کانال تصویری در یو … و آپا … کلیپهایی گذاشته بودن از سویی 1000 درصدی و دقیقا روی قیمت 11 دلار تاکید داشتن و دقیقا مو به مو مو به مو آنچه تا کنون نوشتم رو داشتن اعلام می کردن و به دنبال کننده هاشون میگفتن خرید کنن.

یکی از همکارانم برام فرستاد و از تعجب شاخ در آوردم و چون هیچ وقت نمیشه هیچ بازاری رو صد در صد تاکید کرد، گفتم بروزنکنم تا استفاده نکنن

ولی اگر میان و میخونن: لطفا این کار رو نکنید. سویی از نظر من به 11 دلار و در آینده 30 دلار میرسه ولی مطابق تحلیل و نظرات خودتون عمل کنید.

ولی درباره سویی :

من خریدم رو به میزان 2 پله قبلا انجام دادم و پله نهایی رو روی 3.20 سنت انجام میدم.

چون درسته 3 دلار رو شکسته و پولبک رو هم زده ولی اینها میتونن نقاط لیکوئیدیتی باشه

چون در این نقاط پوزیشنهای فیوچرز و پرپچوال زیادی باز میشه به عنوان بای و سل و بنگاه های بزرگ مالی از جمله بانکها و سرمایه گذاری ها، در این نقاط بسیار فعال هستند

لذا من 50 درصد سویی هام رو یکجا در قیمت 3 دلار فروختم . به سود 50 درصد رضایت دادم و فروختم و نقد شدم. مابقی محفوظه

و الان روی قیمت 3.25 دلار در صرافی داخلی، پوزیشن خرید گذاشتم. ارسال نکردم. بلکه آماده ارسال کردم. همینکه قیمت به 3.24 برسه، ارسال می کنه. قبل اون همه فیل هستش از نظر من

بعد چیکار می کنم؟

در قیمت 4.90 دلار همه سویی ها رو میفروشم و صبر می کنم 5.20 دلار شکسته بشه

اگر به بالای سقف تاریخی وارد بشه دوباره با تمام قدرت وارد میشم احتمالا در 5.35 دلار و دیگه دست نمیزنم تا 11 دلار

ولی 50 درصد دیگه سویی هام رو که میانگین 2 دلار خریدم همینطور نگهداری کردم ولی در 4.95 اونها رو هم خواهم فروخت و بالای سقف دوباره وارد میشم

این روش و برنامه ای هستش که نوشتم

توجه : چنانچه قیمت نتونه سقف فعلی رو بشکنه و برگرده دقیقا روی 2.79 دلار هر چی هست میفروشم چون بازی تموم شده و شاهد ریزش خواهیم بود و بعدا حرکت رو شروع میکنه

ولی، خیلی خیلی مراقب باشید. من مطابق برنامه ریزی، رشد سویی رو گذاشته بودم به اواخر تابستون و الان خوشحال نباشید که بازار مثبته و خریدهای چشم و گوش بسته انجام ندید

چون طی دو هفته اخیر، چندین شرکت بزرگ، شروع به خریدهای بزرگ روی بیتکوین کردن و برعکس اتریومهاشون رو فروختن

یعنی چی؟ یعنی متمرکز شدن روی یک گزینه و تجربه بهم آموخته که قراره بیتکوینهاشون رو روی قیمت 100 الی 108 دلار بفروشن و نقد کنن و ریزش بازار رو تماشا کنن

پس مراقب باشید. بازار نباید اینچنین رشد میکرد

روندی که در 4 ماه شکل گرفته حق نداره در چند روز برگرده. این خلاف اصول تکنیکال هست و نشاندهنده سوء استفاده مالی هست

3 لایک‌کرده

با سلام خدمت شما استاد عزیز
من نظرم با شما موافقه اما چیزی که من بهش فکر میکنم با شما اندکی متفاوته! الان احتمالا شاهد یه بیت سیزن باشیم که دامیننس بیت کوین رو میبره بالا و بعد از اون از نظر من حقیر پول سمت آلتکوینها جریان پیدا میکنه و باعث آلت سیزن میشه چیزی که قبلا هم شاهدش بودیم اما نظر من چند تا شرط داره اونم اینکه سطح 86 از دست نره برای بیتکوین که اگه بره احتمالا شاهد ادامه روند نزولی باشیم و اون یکی شرط هم شکست پرقدرت 94 هست که باعث یه روند صعودی تا 98 یا 97 بشه در اینصورت اگه قیمت به 120 تا 108 رسید میتونیم بعد از اون شاهد آلت سیزن باشیم

1 لایک

یه جور دیگه هم میشه فکر کرد که این یه پولبک ساده به ناحیه 93 الی 95 بوده!!! و بعد با ریزش مجدد بیت دامیننس میره سمت 70 درصد!!! و الت کوینها تو این وسط تحت فشار فروش شدید میمونن…
این بدترین حالت بود…
حالا بهترین حالت هم رینج بیت تو ناحیه 88 الی 95 هزاره و کاهش دامیننس بیت و تکمیل الگوی صعودی توتال 3 و یک الت سیزن خفن که اینم میشه بهترین حالتش!!!

1 لایک

بدترین حالت یعنی این :
ریزش بیت از همین ناحیه

که میشه افزایش دامیننس بیت و رسیدن به 70 درصد !!!

فشار فروش رو التکوینها :

بهترین حالت هم اینه :

1 لایک

فک کنم بهترین زمان برای این جمله است که میگه
برای بدترین ها آماده و برای بهترین ها امید داشته باش

2 لایک‌کرده

ولی الان جالبه اکثر خبرا مثبته مثل همکاری تتر وبیت فینکس و سافت بانک مثل پیش بینی آرتور هیز مثل پیش بینی رائول پال یا مثل تبدیل شدن بیت کوین به پنجمین دارایی بزرگ دنیا!!!
امیدوارم این خبرا به جون گرفتن مارکت منتهی بشه
بدترین سناریو هم اینه که مارکت میکر ها دارن جو سازی میکنن تا مردم بیان و بخرن و بعد بفروشن که امیدوارم اینشکلی نشه

3 لایک‌کرده

اتفاقا هر وقت خبر خوب زیاد شنیدی باید بترسی!!! شاخص ترس طمع تو ناحیه ترس شدید (15) کف دو قلو زد و کشید بالا … و الان بعد از چند ماه داره کم کم به ناحیه طمع میرسه…

4 لایک‌کرده