ریزش و خرید پله ای

بنظرم باید منتظر خیلی چیزای دیگ باشیم ، ترسناک ترینش همین سایه جنگیه که ترامپ راه انداخته .
من حدسم سر اینه که ریزش اخیر بیت سر ترس همین قضیه هست بیشتر ، تا نرخ بهره و این چیزا .
بیت هنوز جا برای ریزش داره ، ۶۸ تا همچنان پا برجاست و بعدش میشه ی تحلیلی زد . rsi بلند مدت داره بر میگرده ، ولی هنوز دو قله نزولیه کامل نشده .

تهش اینه که نگران نباشید ، همیشه این بالا و پائینا بوده، کسی که چندین ساله اینجاست ، نمیتونه بگه ضرر کردم . فقط و فقط باید توی این ریزش ها ، پله ای بخرید . مثلا لایت رسید ب ۸۷ تا ، ۵ درصد بخرید ، رسید به ۸۳ تا ۸ درصد بخرید و …

مثال سادش اینه که یدونه لایت ۱۰۰ دلاری خریدید ، لایت میشه ۵۰ تا ، سرمایه شما نصف شده . اگ همین جا نا امید بشید ، قطعا باخت دادید . ولی اگ همین جا ، با همون سرمایه ۱۰۰ دلاری ، دو تا لایت روی ۵۰ بخری ، قیمت برسه به ۷۰ دلار ، تو ۱۰ دلارم سود میکنی .
من هی تاکید میکنم ، انشا مینویسم ، حرفای تکراری میزنم فقط برا اینه که از ی جایی شروع کنید به درست و منطقی کار کردن .

درود
همون راحتش اینه که بروند روش معامله «مارتینگل» (Martingale) را جستجو و مطالعه کنند، همینیکه شما نوشتید.

دوست خوبم یه نصیحت برادرانه..

درسته میگن تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد…

اما این ضرب المثل مال قدیماست اون زمانی که مردم مرامو معرفتی داشتن الان همه چیز عوض شده و متاسفانه باید فقط به فکر خودت باشی من 25 سال پیش دانشجو کامپیوتر بودم و از اون تاریخ با مودم دیال آپ و مترجم بابیلون و… حاضر بودم تو انجمن های روسی و انگلیسی دنبال مطلب بگردم اما تو کمیونیتی های ایرانی دنبال هیچی نگردم

تو که راهت درسته به فکر خودت باش:rose::rose:
گفتیم بازار کریپتو بازار خوبیه واسه رفع مشکلات ناشی از تورم ماها .. کنار هم دانشمون رو ببریم بالا.. اما جا تکست دادن اینجا یه موزیک گوش بدی بصرفه تره
ملت اینجور جاها دنبال زیر بغل مار هستن بهت گیر بدن لایت رو 95 بود من گفتم رو 89 اردر گذاشتم اونجا خندیدن بهم رو 89 هم که خریدم میگن تا 85 هم اومد پس تو اشتباه کردی انگار من گفتم حضرت موسی هستم و از عالم غیب خبر دارم هدف همه ما حداکثر سود و کمترین ضرر هستش وگرنه این بازارارو کسای دیگه میچرخونن

یه بنده خدا هست به اسم ninja تو سکشن سویی کلی راهنمایی میکنه برو ببین چه طور هرکی میاد یه تیکه میپرونه بهش

یکی هست به اسم signal+ برو ببین چه وینریتی داره

یکی هست جناب موحد تو بخش فانتوم برو ببین چه کاردرسته

اما اینا هم مثل بقیه خوبای انجمن های ایرانی یه روز فراری میشن…

این آخرین کامنت من تو این نرم افزار هست و کلا این اپو پاک میکنم و مریم دنبال کارو بار خودم

یا علی:heart::heart: