پای و بالای 10 دلار

( دلی ) من با هفت هزارتا ضرر اومدم بیرون چون نزدیک لیکویید بودم امیدوارم بازار برگرده هموطنانم به پولشون برسن و قسمت مهمشم که مال منه اینه که منم چند تا از بزرگترین تجربیات زندگیمو کردم من پول بیشتر از این از دست دادم در موضوعات دیگه اونم چندین بار اما هیچ وقت این حالت رو تجربه نکرده بودم یه باره دیگه با اهرم بالا سه هزار تا لیکویید شدم و دو سال سمت فیوچر نیومدم ولی سی روز پیش دوباره وارد این بازار شدم و یک حالی رو که بیست و یک روز منو دست خوش تغییر کرده بود و خابو خوراکمو گرفته بودو رو تجربه کردم واقعا احساس میکنم روحمو نجات دادم مبلغش با اینکه مهمه و تاثیر زیادی تو زندگیم داشت ولی واقعا در مقابل حالی که بهم دست داد هیچی نبود روحمو نجات دادم واقعا

چطور اهرم بالا میزنید واقعا اشتباه بزرگیه . ب امید خدا ک ضررت جبران شه از جای دیگه

واقعا نارحت شدم.ان شاءالله خدا یه جای دیگه برات جبران‌کنه

منم تجربه کردم رفیق ایشالله جایه دیگه بهت بر میگرده

داداش من همین الان لیکویید شدم ولی ب قول تو الان راحت شدم ‌.این بازار ارزش نداره بچه ها باور کنین پولی که از توش هم در میاد نجسه چون همون زمان که تو داری سود میکنی یکی دیگه باید ضرر کنه حالا حس و حال خودتون وقتی چند دلار ضرر میکنین چجوره؟؟
تو این بازار حتی اگه ب فرض محال سود هم کنی اون پول چشم ونفرین دنبالشه. نظر شخصی ام

کی گفته بود بهت قمار بزنی?یعنی اگه کازینو.بازشه تو ایران توصف خیلی ها وایمیستن

امید وارم به پولت برگردی یعنی به دستش بیاری ۷ هزار پول زیادیه

ای ماش ما هم به این درک برسیم