انتقاد از رفتار آزاردهنده در فروم

سلام ب همگی.

انقدر نمک رو زخم بقیه نریز ،انقدر ازار نده ملتو..
اخه چ مرضی تو وجودت داری،چ دردی تو وجودت داری ک اینهمه با حرفای چرندو مزخرف ازار میدی دیگرانو…

ی جو انسانیت تو وجودت نداری بقران،چ مرگته راه ب راه حرفای مفتو بی پای اساس میزنی..
این صفحه برای چرندیاتو دری وری درست نشده ک با چنتا اکانت میایو گند میزنی تو روزو حال بقیه..

از خدا بترس ک بد تقاصشو پس میدی..تو زندگیت بد تقاص پس میدی..
اینجا بعضیا هستند ک بخاطر حرف مفتت تصمیمای ک شاید ی روز زندگیشونو تغییر بده میگیرن..
نکنید،این انسانیت نیس،ب ولله باید جواب پس بدید..

این حجم از بی شعوری و نفهمی قابل درک نیس..هر بار صفحه رو باز میکنم ی شخص با چند اکانت فیک ب روحو روان بقیه چنگ میندازه،نمیفهمم در این ازارو اذیت چی نصیبش میشه..
جز توهینو آه خریدن برا خودشو خانوادت کاری از پیش نمیبری..

اینجا جای لوس بازیو توهینو تمسخورو بی ادبی نیس،بفهم…

اگر علمشو داری،نگهدار برا خودت،بده نخر،حرف زدی،گیرم درستم هست،نگهدار برا خودت،دلسوزی اینشکلی نیس ک گند بزنی ب حالو روز دیگران..

اگر بده،بیخ ریش صاحبش،لامثبببب بسه انقدر مفت حرف زدن دیگه…

تمام بازار نابود شده،این ارز از همه کمتر ایسب دیده،جایگاهش بالاترم اومده بخاطره نگهداشتنش تو ی قیمت.
این ارز گنجه،ب زودی در بازار صعودیه پیش رو،اون رشد چشمگیرو خواهد کرد،پس عزیزانی ک دارنش،نگران نباشن،ان شالله کام ما هم شیرین میشه.

شک نکنید این ارز کولاک خواهد کرد

داداش قبلا هم گفتم داریی یاسین تو گوش .. میخونی حالیش نمیشه ، این آدم اگه چندبار در روز به خودشو و خانوادش توهین نشه به ارگاسم نمیرسه خودتو خسته نکن
حرفاشو به کیفتم نگیر ، رها باش و زندگی کن و منتظر باش این مریض روانی فتیش شنیدن توهین و تحقیر داره

دم معرفت گرم :heart::folded_hands::rose:

این ارز کارش تمومه چون نهنگی نمیاد سمتش داداش شما نگاه کن کلی ارز داریم که همشون یه برنامه ای برای آینده دارن با اون حال بازم باید دید که نهنگ ها از چی حمایت می کنن ولی این چی دیگه این نمیتونه اعتماد جامعه رو بدست بیاره
بطور خلاصه بخوام بگم الکی رویا پردازی نکنید

شمایی که داری میگی از همه کمتر آسیب دیده این ارز دیگه اوراق شده
آسیب یعنی یه حرکتی قبلا زده باشه الان اومده باشه پایین
یه نگا به ریپل بنداز به اون ارز میگن کمتر آسیب دیده، همه ارز ها یه خودی نشون دادن تو این مدت ولی این چی حتی میم کوین ها خیلی از این بهتر بودن
این ارز تا الانم اگه اسمش مونده فقط بخاطر هولدرای قدیمی هستش که با قیمت بالایی این ارز رو خریدن
دوستان احساسی تصمیم نگیرید من نمیگم این ارز رو نخرید یا بخرید فقط خواستم بگم قبلا خودم دچار احساسات شده بودم و همین کار باعث شد که ضرر های سنگینی کنم
تحلیل و سیگنال و اینا همش حرفه فقط مونده به اون نهنگ که بخواد چی بخره
مخلص تک تک شما عزیزان هستم انشاالله که همیشه سالم و سلامت در کنار خانوداه محترمتان باشید

جانا دریا
حبس ین چکیم قناری