خدایی دیگ تصمیم گرفتم پیام ندم توی این اپ .
گذر زمان ، نابودی سرمایه ، حرص و جوش خوردن از ریزش ها و … خودش به موافقان هولد ثابت میکنه که اشتباه کردن .
من ، هم سه چهار سال هولدر بودم هم دو ساله نوسان گیرم .از هولد جز ضرر و اعصاب خوردی هیچی دستمو نگرفت ولی با نوسان گیری ، سرمایه تتریم فقط دو برابر شد .
تمام پیامایی هم که دادم نه آرزو فروختن بود بهتون نه نا امید کردنتون ، فقط خواستم راهی که خودم رفتمو نتیجه گرفتم بهتون بگم . حالا چهار پنج برابر شدن سرمایه تومنی توی دو سال کمه و میتونید از هولد کردن در بیارید ، دمتون گرم .
منکه رفتم ولی تایمر بزارید ببینید همین لایت کی به 160 دلار میرسه تا دوستان ی پله بفروشن
سلام علی اکبرجان خداروشکرکه رزق و روزیت زیاده.ولی بنظرمیادپیامهات بیشتر بوی انتقام و منم و نمک روی زخم هولدرهای درضرر داره تاراهنمایی.به این دلیل که هرکی از ۱۴۰ تا الان نفروخته فروش درضررواین قیمت پایین توجیهی ندارد و پیام شماهم بیفایده هست که هی دیدیدگفتم…هی دیدید رفتیدتوضرر…حقتونه…اینهادیگه راهنمایی نیست خودت میدونی چیه خواننده ها متوجهند برای همین لحن و درونت کسی به حرفت گوش نمیده میخواهی نمک به زخم بپاشی ولی انگار خودت بیشتر داری حرص میخوری
واقعا فقط ارشاد ال تی سی میشناختت