من زمانی که میگفتن نات کوین یه دلار میشه اومدم اینجا مطلب گذاشتم که این حرف شدنی نیست بعد میگفتن بیت کوین رسیده 60 هزار دلار چرا نات نتونه برسه وقتی با این جور موجودات روبه رو میشی حتی از توضیح دادن هم منصرف میشی چون طرف کوچیک ترین سوادی از بازار نداره - الان هم میگم کسی نمیدونه تا چقدر میتونه بیاد پایین و تا کی ولی بعدش دوباره بازار صعودی میشه و میره سمت بالاتر از 2000 تومن این رو شک ندارم همه چی بحث زمانه واسه همینه میگم ادم پولی که لازم نداره رو میاره ارز فانتزی اینترنتی میخره همین - در اخر هم بگم زمانیکه اینجا گل و بلبل هست و همه به اعداد بالا فکر میکنند به فکر فروش باش و وقتی گفتن کلاه برداری هست و صفر میشه و اینا تازه باید به فکر خرید بود امروز اولین خرید نات کوین رو انجام دادم تو قیمت 188- تا صد تومن هم میتونه بریزه به راحتی و من تا زیر 200 تومن هست پول اضافه دستم بیاد میخرم
جانور چقدر خرید کردی مگه 188تومان؟؟از تومان معیار سنجشت قرار دادنت معلومه نهایتا کلاس اول دوم راهنمایی هستی جانور
من میگم نات کوئین پنج سنتی هم میبینیم الان همه میگن کاش بیت کوئین پنج سال قبل خریده بودم ولی همه بیت کوئین الانشو میبینن تا به اینجا برسه هزار چرخ خورده. پول مازاد میزارم چند سال صبر میکنم این همه ازمون پول دزدیدن اینم روش