درخواست راهنمایی برای سولانا

میخوام یه دیدگاه از نظر فاندامنتال بزارم.
ارزش استبل کوین این ارز دو برابر خودشه یعنی مارکت کپ دو برابر. خودش تقریبا تو دره ۲۴ جدول ارز ها س دیجیتال هست این یعنی از استیبل کوین داره استفاده میشه و براش درآمد خوبی رو خواهد ساخت. هر چیزی هم که درآمد داشته باشه میدونید که رشد می کنه. این خیلی ساده هست. با رشد دیفای اینم رشد میکنه

اولین باره که تو قسمت نظرات یه مطلب صحیح و منطقی خوندم.بسیار تشکر میکنم.سپاس:folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:

سلام مجدد و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان گروه یا صحفه آتنا

قبل از هر چیز میخواستم عرض کنم بنده با ۶۰ سال سن و اندکی تجربه اصلا از این افرادی نیستم که هر جایی سر بزنم یا قصد دخالت در کار دیگران داشته باشم و خودمم نمی‌دانم چه شد که یکدفعه وارد گروه شما شدم حالا با اجازتون اول خدمت آقای بلقان عزیز عرض کنم که شما مطمئنم که اصلا اطلاعاتی در مورد ریپل ندارید چون همه رو اشتباه فرمودید اتفاقا ریپل بخاطر خصوصیات بسیاری که داره جهانی شده مثلا تراکنش‌های خیلی زیاد در کمترین زمان کارمزد بینهایت کم مورد استفاده اکثر شرکت‌های بزرگ و بانک های جهان تنهایی مشکلی که داشت مسئله دادگاهش بود که اون هم حل شد و قراره در آینده نزدیک با 10% از سوئیف با هم همکاری کنند و همین امر باعث رشد چندین برابری ریپل میشه و اینکه چون بنده شب کارم دیشب مطلب مهمی خوندم از منبع معتبر که بیشتر بنظری که آقای پابلو اسکوار دادند مربوط میشه ، خبر راجب شش ارزی که پتانسیل بالایی دارند و ماندگار ترین ارزها هستند بود البته مطالعه مطلب بیشتر از یک ساعت بود ولی شش ارز عبارت بودند از اتریوم چین لینک سومین سولانایی که ایشون فرمودند بود کاردانو همون ادا پولکادات و آخرین پالیکان بودند یعنی نظر جناب اسکوار دقیقا درسته من خودم سبدم از ریپل دوج و ادا تشکیل شده بخدا غیر از گروه ریپل بجای دیگه ای سر نمیزنم حتی ادا و دوج هم خیلی کم به ندرت میرم در آخر واقعا از تک به تک دوستان و بزرگواران این گروه عذر خواهی میکنم واقعا مرا به بزرگی خودتان ببخشید خیلی پر حرفی کردم امیدوارم مورد بخششتون قرار بگیرم

برای همه عزیزان وخانواده های محترمتون اول سلامتی که بزرگترین نعمت خداست آرزو میکنم و از خداوند متعال میخوام اینقدر جیب ها و حساب های بانکیتون پر بشه که انشاالله به تمام خواسته هاتون برسید ارادتمند و فدای همه دوستان عزیزم

:folded_hands::folded_hands::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: