سلام
دوستان توجه داشته باشید
روند قیمتی BNX از ابتدا تاکنون چگونه بوده است؟
BNX در ۱۸ مه ۲۰۲۱ با قیمت ۶.۶۲ دلار در CoinMarketCap لیست شد. این توکن پس از چند ماه نوسان، در سپتامبر ۲۰۲۱ رشد کرد و به ۲۹.۹۸ دلار رسید. در اکتبر ۲۰۲۱ برای اولین بار از ۱۰۰ دلار عبور کرد و در دسامبر ۲۰۲۱ به سقف ۲۲۴.۷۱ دلار رسید. در سال ۲۰۲۲، علیرغم بازار نزولی، این توکن همچنان عملکردی بهتر از بسیاری از رمزارزها داشت.
توجه:cross_mark:
دوستان قیمت ارز باینری با توجه به عرضه وتقاضا(حجم معاملات)فاندامنتال وتیم توسعه دهنده بستگی داره
بنابراین تحت هر شرایط اکسل مدیریت سرمایه رعایت شود
صرفأ جهت راهنمایی میباشد،پیشنهاد ورود وخروج نمیباشد
موفق باشیدو پرسود
سلام. سقف تاریخی قیمت این ارز الان هست که به ۲ دلار هم نرسید. به نظر میرسه اعدادی که ذکر کردید اشتباه هستن دوست عزیز
این قیمت برای bnx old هست
سلام
مشخص نیست تقریبی کی باز میشه
دوست عزیز قیمت های بالا مربوط به بیناری قدیم می باشد
سقف قیمت بیناری جدید 1.83 دلار بوده است
سلام
عزیزم اون اعداد مربوط به سال2021 میباشد
ارز باینری ایکس سال 2021 تا 6 دلار رفت ولی بلافاصله شروع به ریزش کرد
در هرصورت بد نیست یه گوشه از ذهن مون تجربیات و داشته باشیم وبتونیم ازشون استفاده کنیم
ضمن اینکه دفتر ما نیاوران میباشدوسعی کردیم در اکثر سمینارو وبینارهادر مورد سرمایه گذاری و مدیریت ریسک زیاد صحبت کنیم
از طرفی در مورد ارزهای ریسکی فقط راهنمایی میکنیم
در شرایط فعلی رو اتریوم معاملات آپشن میگیریم که عزیزان رو ضرر نرن
با توجه به اینکه باینری جزء حوزه متاورس و ان اف تی میباشد پتانسیل خوبی داره ولی ما خودمون فقط بای میگیریم
صرفأ من جهت راهنمایی مطلبی و عنوان میکنم وبه هیچ عنوان پیشنهاد ورود وخروج نیست
بارها رو دلسوزی عنوان کردم عزیزان دنبال سیگنال گرفتن نباشید خودتون برید دنبال علمش اگه میخواین در زمینه اقتصاد موفق باشید
در هر صورت امیدوارم همیشه عزیزان موفق باشند و پر سود
سلام
دوست خوب مجدد متن و بخونین..
موفق باشیدو پرسود
سلام
دوست عزیز لطفأ متن و با دقت بخونید متأسفانه عزیزان دنبال اعدادو ارقام هستن این میتونه اتفاق بدی و واسه سرمایه دیگران رقم بزنه
صرفأ اگه چیزی عنوان شده جهت راهنمایی بوده و به هیچ عنوان پیشنهاد ورود و خروج نبوده
موفق باشیدو پر سود
سلام
دوست عزیزمنظور از متن عنوان عدد نبوده با توجه به عملکرد BNX در سال 2021 دوستان عزیزی که اون سال در بازار نبودن میتونن به عنوان یه تجربه ازش استفاده کنن
برای رسیدن به هر کاری باید علم اون و داشته باشیم در غیر اینصورت در نهایت امروز نه شش ماهه دیگه همه بازنده ایم
موفق باشید