سلام دوستان
بعنوان یه ایرانی تحت تاثیر فضای مجازی بدون علم تکنیکال چندسال قبل مبلغ قابل توجهی وینک خریدم. ولی همواره تو ضرر بودم تا امشب. تصمیم گرفتم هر چی وینک دارم با هر مقدار ضرری ، بفروشم. از نظر دوستان صاحبنظر و کاربلد این حیطه این کار بسیار اشتباهه خرید غیر منطقی و فروش بدون احتساب حد ضرر. ولی از نظر احساسی خسته شدم از این ارز بی برنامه و بی پتانسیل. هرچی از فروش وینک دستم و گرفت تبدیلش کردم به ارز ریپل. اخبار جذابی ازش به گوش میرسه. خواستم به اشتراک بذارم که بعنوان یه پیشنهاد بهش فکر کنید. شاید خدا یه نیم نگاهی هم به ما کرد با ریپل جبران باخت هامون بشه. گفتم پیشنهادش رو ثبت کنم تا هم بمونه یادگاری هم شاید شمایی هم که این متن و میخونی با مشورت از چند نفر از باتلاق وینک خارج بشی. البته که کار منطقی و معقولی نیست ولی انتظار برای این ارز از صبر من خارج بود. خدارو چه دیدین شاید بعد از چندسال ک برگشتیم کامنتا رو بخونیم این تبدیل ارز ، زندگیمون و عوض کرده باشه. متن سرشار از احساس و بدون منطقه. اگه وسوسه شدی لطفا لطفا حتما قبلش مشورت کن دوست من. پرسود و خندان باشید
اشتباه کردی باید به مسافر زمان اعتماد میکردی
منم مبلغی در حدود ۱۰ میلیون تومن رو اون زمان که دلار ۲۵ تومن بود وینک خریدم روی قیمت های ۴۲ و ۳۶ و ۲۶ دیگه خودت میدونی قیمت وینک الان چقدر هست به هر حال منتظر موندم مطمئنم هستم که هیچ وقت به پولم نمی رسم اما همین که مقداریش هم جبران بشه کافیه.
الان مبلغ سنگینی هم یکسال پیش دقیقا همین موقع سرمایه گذاری کردم که الان با احتساب اینکه دلار دو برابر شده قیمتش من پولم ریالی هم نصف شده اون رو انشالله شیبا و فلوکی بیاد بالا و جبران بشه