اصول این بازار و هر بازار مالی دیگه ای بر پایه ترس و طمع بنا شده (( بازارگردان هر بازار روی همین اصل نوسان مردم رو میگیره، نمونه ی ایرانیش که سالهاست داریم میبینیم : بورس اینجوریه که حقوقی صف خرید و فروش ایجاد میکنه و خودش به مردم داخل صف میفروشه، نوسان دلار و طلا و امثالهم با همین برنامه گرفته میشه، اما توی بازار کریپتو مدلی پیش رفته که سرمایه فقط کم و زیاد نمیشه، یهو حتی 0 میشه، اونم با فیوچرز، کسی که قمار میکنه اول یه چیزی میبره و بعد طمع میکنه و بیشتر ورود میزنه، بعد یهو همش رو میبازه، بعد برای جبران اون ضرر باز سرمایه وارد میکنه، جوری که هم سود کنه و هم ضرر قبلی جبران بشه، یا باید 2 برابر وارد کنه و یا باید اهرم رو بالا ببره تا زودتر به سود برسه و اون اهرم بالاتر با درصد کمتری نوسان باز 0 میشه و این نوع کار تا جایی که سرمایش به کلی نابود بشه ادامه پیدا میکنه (( یه جمله ی کامل و چکیده از قدیمی ها شنیدم که میگن : شاید کسی با قمار سود کنه، اما ته کار صاحب میز برنده هستش، یعنی همون بازارگردانی که ما صداش میکنیم)) بازارگردان جوری مهره های بازی رو میچینه که بتونه در آخر کار کل موجودی میز رو مال خود کنه، تو این بازار بهترین چیدمان نشر شایعات و اخبار هستش
جناب شما و هلدرس چرا در سراشیبیها زیاد سر و صدا میکنید؟ برعکس چند تا دیگه هم هستن که تو صعودیها پیداشون میشه.
چرا هردو طرف بر اساس جریان ترس و طمع مطلب میگذارید؟
چرا فقط کار خودتون رو نمیکنید ؟ و فقط جایی که نیاز هست مطلب بگذارید؟
حالا شما یکم مطالبت درباره نزولی ها واقعی تره اما هلدرس خیلی دیگه مزخرف شده.
بنده 3 ماهه از سقف تا اینجا کنار دوستان بودم، شما عینک بدبینی رو کنار بذار و دنبال واقعیت باش تا شاید به چیزی گیرت بیاد، من کاری به هولدریسم یا شخص دیگه ندارم، اما تا اینجا دقیقا طبق تحلیلی که کردم هم خودم بهره ی کافی بردم و هم به لطف خدا احتمالا سرمایه ی چندین نفر رو نجات دادم، اگر امثال من تحلیل نذارن که اخبار گفتن های بابک و توهم فروشی دوست نماها سرمایه همه رو آب میکنه ! بابک خودش اصرار داره که تحلیل نمیکنه و فقط اخبار میگه، اما یکسری ازش بت ساختن و دنبال تحلیل هستن ازش
همین قمار بازهای که میگی تو شیراز میلیاردها تومان برنده شدن البته با تقلب هر چند روزی یکبار با ورق های که نو نو بود و پلمپ ولی دستکاری شده چه خونه هایی که خراب کردن تو یک شب بالای صد ها میلیارد تومان میبردن و خونه و زندگی یه نفر هم با تقلب بردن بعد از چند ماه که بازنده برگشت همه شون رو مسموم کرد و با اسلحه کشت امیدوارم نهنگ ها هم همین بلا سرشون بیاد تا بازار رو این همه دستکاری نکنند
میدونی مشکل کجاست؟ اینکه جایی که باید بگی نمیگی و فقط در سرپایینی ها فاز سرزنشی میگیری.
بموقع بگو برادر من
الان هم بجا سرزنش راهکار بدید به اینا که اینجا هستن.
وقتی میگی با تقلب و بسته ی ورق دستکاری شده، یعنی برنده همون صاحب میز بوده ![]()
میدونی مشکل کجاست؟ اونجایی که باید بگم، میگم و امثال شما توهم و تعصب چشم و گوشتون رو بسته و بها نمیدید! حتی دور از جون شما یکسری آدم معلوم الحال مثل شهرام توهین هم میکنن، چون فکر میکنن با تحلیل منفی من چارت میریزه، البته اگر واقعا هولدر باشن و به قصد فریب مردم اینجا نباشن
سپاس از راهنماییتون
متاسفانه من آموزش دیدم و بک تست هم گرفتم اما رو حساب دمو کار نکردم مستقیم با پول اصلی ورود کردم سبد سرمایه گذاری چیدم با سرمایه اندک ارزهای رتبه برتر هم گرفتم اما متاسفانه به دلیل بی تجربگی و هیجان نقطه ورودم درست نبوده و الان در ضررم چاره ندارم جز اینکه صبر کنم چن وقت پیش با توییت ترامپ رو سود بودم نبستم که پایینتر بخرم بیشتر باید رو روانشناسیم و استراتژیم کار کنم فعلا روند بازار و اخبار رو در پیش گرفتم که تجربه کسب کنم
و از تجربیات بقیه که بیشتر تو بازار بودن استفاده کنم
اهرم و فیوچرز کار نمیکنم که قلق بازار به دستم بیاد
ولی این موقعیت بازار واقعا آزار دهنده س
استراتژیتون درسته تا اون مقاومته ۲.۶ رو نشکنه پر قدرت فعلا از پامپ خبری نیست برای دید بلند مدت هم منتظر بود یا اون مقاومت رو بشکنه یا اگه ریخت هم ۱.۵ و ۱.۶ و۱.۹ محدوده هاییه که ممکنه یه سر به اونجا بزنه امیدوارم با شدو تست کنه
اصول بازار اینه، بورس ایران هم با اخبار و وعده وعید رئیس جمهور مملکت سرمایه ی مردم رو آب کرد، مردم به خاطر شرایط بد اقتصادی و البته طمع خودشون در اوج ناآگاهی دارد بازاری شدن که هیچ شناختی ازش نداشتن!!! یه بار مثال زدم : حتی رانندگی بدون آموزش هم قمار محسوب میشه، اما خب فیوچرز قمار خالصه، یعنی حتی با آموزش هم ورود کنی، صرافی با یه شدو تمام معادلات رو بهم میریزه و لیکویید میکنه
سلام دوست عزیز
معاملات دمو را با داده های واقعی روی اپلیکیشن این سایت تست کنید
tradeboard.ir