وقتی حرف یک بزرگتر را گوش ندهید این گونه می شود که کاش نمی شد .آنهایی که در 2دلار تبلیغ می کردند کجایند. نمی خواستم پیام بگذارم ولی یک تعداد واقعاً رو دارند علی آقا و شما کاربر تازه وارد. که مدام می گفتید نفروشید کجایید خوب در دو دلار مفروختی. دوست داشتید پلهای قیمتهای پایین می خریدید
تو هم همیشه میگی نمیخواستم پیام بزارم ولی همش پیام میدی
مگه ما پولی دادیم و خریدیم که ناراحت باشیم الان شده ۱دلار، نگه میداریم و آینده ای نزدیک قیمتی میفروشیم تا فیها خالدونت بسوزه بزرگوار
دیروز کسای فروختن دلار رو نود نودو یکمیچرخیدامروز دلار روی صد تومن میچرخه فرق زیادی نمیکنه سال بعد دلارروچند تومنه کاش اینا زوتر بفروشن فقط برن بیرون از این بیشتر تر نزنن
باز یکم اصلاح کرد نخاله ها و آپاچی ها و سم پاش های دوزاری پیداشون شد. ان گل خان اینجا کفه کفه خواهید دید
من نیازی به این پولها ندارم فقط به دید تفریح در بازار و آن هم با مقدار کم هستم امثال شما که در زیر کامنت قبلی من اطلاعات غلط به مردم می دادند باید آگاه باشند که در آن قیمت نباید وارد بازار می شدند حال شما برایم ثابت شد که از ادب هم به دور هستید . مشکلی نیست اگر با هشدار من حتی یک نفر هم ضرر نکرده باشند برایم کافی است . خداوند متعال آگاه به امور است . و روزی را از جایی می رساند که در مخیلات انسان نگنجد علی آقا بیشتر مردم در این بازار سود نکرده اندو ما باید یاد بگیریم فقط به سود خود فکر نکنیم .خود شما هم خوب می دانید. سعی کنید اول فکر کنید بعد بنویسید . با تشکر از ادمین گرامی به جهت درج مطالب و دیدگاه و تحلیل همه
ما گرسنه 2 یا3 دلار نیستیم بفروشیم. کاش چیزی حالیت میشد
بچه برو درسهایت را خوب بخون چیزهای که نوشته بودم را دوباره بخوان. وای به حال اون معلمی که شاگردی نادانی مثل تو داره .
نخاله بیشتر به شخصیت شما می خورد
بزگتر پروژه پای تازه اول راهه چقدر عجله داری انتظار داری یشبه بشه بیت کوین
چرا کسایی که پای ندارن همش میسوزن و حرف منفی میزنن بسه مشتی نسوز دیگه
ترجیح میدم بری سرکوچه دوتا جوراب بفروشی خدا روزیتو میرسونه درهمین حد بیشتر نیستی:rofl: