درخواست توضیح در مورد دیسلایک

خب خب من دوباره اومدم و همچنان روی تهلیلم پابرجا هستم، اینکه یا بالا میره، یا پایین میاد و یا رنج‌ میزنه بین محدوده ۸دلار تا ۲۹۰ دلار، اگر غیر از این سه حالت اتفاق افتاد هرچی خواستید بهم بگید ، فقط صبور باشید
ارادتمند شما فرهاد

چشم بسته غیب میگی؟ معلومه یا بالا میره یا پایین میاد یا رنج میزنه، نیازی ب تحلیل نداره که!!! :neutral_face::neutral_face::neutral_face:

مرسی یک سال بود نخندیده بودم … متاسفانه بازم نتونستم بخندم

مه شید تودیگه چرا با اون لبای غنچه ایت🤪 این یارو مشکل
داره از تهلیل نوشتنش معلومه،خب خودشو مسخره کرده این فر هات🤪

درخونتون ژتون بفروشی بهتره این کارهاست

فرهاد شوهر مامیته و منکه میدونم تمام این کارها زیر سر کاکلی هست ولی خیلی ادمهای بدبختی هستید که از بس خدا زده هستید و کسی بهتون احترام نمیگذاره همه کار میکنید که حداقل با اسم دیگران اسکی برید ولی برید دنبال پول دراوردن اینجا اینستا نیست و فقط خانوادتون رو مورد عنایت قرار میدن

بهترین تحلیلی که تو این سالها دیدم آفرین جدی میگم

برو بچه بشین پیک نوروزی تو بنویس باید سیزده روز دیگه تحویل معلمت بدی

مشقاتو ننوشتی عمو جان، تحلیل، از این کلمه بیست بار تو پیک نوروزیت رونویسی کن

خیلی ادم بدبختی هستی و گفتم عیدی به تو اون کاکلی بدردنخور که اینها نتیجه کارهای اونه چون قدیمی ها میدونن که فقط دنبال این کارها هست و اینجارو با اینستا اشتباه گرفته و از دوستان خواهش میکنم اگر یک بار هم با تحلیل های بنده سودی کردند این اشغال رو گزارش کنن که اکانتش بسته بشه اخه بدبخت اسم و اکانت رو کپی میکنی تحلیل هارو که نمیتونی کپی کنی و دوستان داخل تحلیل برن متوجه میشن کدوم ا‌کانت اصلیه