مشکل در صرافی مکسی

سلام آیا کسی هست با صرافی مکسی کار کنه و اگر کار می کنه مشکلی براش پیش نیامده و من سه ماه راحت ترید می زدم ولی یک دفعه آمدم الگوریتم اشتباه زدم وارد بشم حالا با ایمل حسابی که ثبت نام کرده بودم می زنه منطقه ای شما محدود است حالا دارایی دارم زیاد اونجا چکار کنم که وارد بشم

باید با دارایت خدافظی کنی اشتباه کردی تو صرافی تحت تحریم حساب باز کردی.ایملت رو با آی پی ایران شناسایی کردن

با vpn کجا واردش شدی

به دلیل محدودیت های اعمال شده برای کاربرهای ایرانی ای پی شما شناسایی و دارایی شما به اصطلاح بن شده و بهترین کار اینه که با پشتیبانی صرافی کانکت بشی و موضوع رو مطرح کنی اما متاسفانه شانس کمی برای بازیابی پولت داری … بایننس و کراکن از جمله این صرافی هاست

سلام دوست گرامی احتمالا از آی پی ممنوعه وارد شدید باید با پشتیبانی در ارتباط باشید راهنمائی می کنن سه ماه مهلت داده بودن برای خارج کردن دارائی اما نگران نباشید …

یه بلیط ترکیه بگیر برو همونجا تو فرودگاه که رسیدی وصل شو و برگرد . یا همونجا داراییت رو انتقال بده

برای منم اینجوری شد ی اکانت وی پی ان آی پی ثابت خریدم وارد شدم اکی شد ولی دیگه کلا سرمایمم کشیدم بیرون ازش خیلی حیف شد صرافی خیلی خوبی بود