اطلاعیه برای طلبکاران TerraForm

بستانکاران آزمایشگاه Terraform: قرار است پورتال ادعاهای ضرر رمزنگاری برای ارسال ادعاهای ضرر رمزنگاری در 31 مارس 2025 باز شود. طلبکاران می‌توانند ادعاهای واجد شرایط ضرر رمزنگاری را به آدرس requests.terra.money ارسال کنند. آخرین مهلت ارسال پرونده 30 آوریل 2025 ساعت 23:59 است. (زمان شرقی غالب).

برای ثبت یک ادعا، در requests.terra.money ثبت نام کنید، مدرک مالکیت (مانند آدرس(های) کیف پول و/یا کلید(های) API فقط خواندنی) یا سایر اسناد پشتیبانی مورد نیاز را ارائه دهید و فرم ادعای خود را ارسال کنید. برای کمک، با مدیریت بازسازی کرول به آدرس [email protected] تماس بگیرید.

ادعاهای ثبت شده پس از 30 آوریل 2025 در ساعت 11:59 بعد از ظهر. (به وقت شرقی غالب) پذیرفته نخواهد شد. به بستانکاران توصیه می شود برای اطمینان از انطباق، رویه های ادعای ضرر رمزنگاری را در پورتال بررسی کنند. برای همه جزئیات، به applications.terra.money مراجعه کنید.

چرا سه سال پیش این برنامه رو نزاشتن همون موقع که ریخت درسته چون با پولایی که خوردن و بردن بیت خریدن حالا میان یه گوششو میدن یا نمیدن قضیه ماست مالی میشه و کوان هم تبرئه میشه واین است عدالت در دنیا اونایی هم که مالشون رفت به درک و یه چند نفر هم سکته کردن مردن به درک اینجوریاست

ضرر لونا کلاسیک منظورتونه؟من ۶میلیارد توضررم لطفا یکی راهنماییم کنه چگونه ادعای ضررم رو انجام بدم خداروشاهد میگیرم روی ۱۵دلار خرید زدم سال ۹۹:pensive_face::smiling_face_with_tear:

چطوری باید ادعای ضرر کنم لطفا کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟؟

ای بنده خدا خدا به دادت برس ایشالا درست بشه من چند ماه اومدم تواین قمارخونه ضرر کردم 200میلیون الان پیامتو دیدم واقعا ناراحت شدم خدا به دادت برسه

یا خدا خدا ب دادش برسه ۶ میلیارد زیاده منم ۱ میلیارد از روی ۵ دلار خریدم کل پول رو صفر کرد بعد چند سال منتظریم یکی بیاد ضرر و پوشش بده