دل به ترکوندن این ارز نبندین
بی دلیل نیست که 99.9% ریزش داشته
مگر اینکه برنامه توکن سوزی عجیب غریبی داشته باشه
وگرنه با این حجم توکن بعیده
مطمن باشه روزی این حرفت رو پس میگیری… من چندین ساله تو این باتلاق گیر کردم و خیلیم پول از دست دادم.. تجربه ای که این باتلاق کسب کردم هر وقت ارزی ریزش زیاد و طولانی مدت داشت و مردم ازش نا امید شدن… این نشان می ده در اینده این ارز قیمتش چتدین برابر خواهد شد فقط باید صبر داشت
من به نوبه خودم تو کیشو خیلی ضرر کردم و چندین ساله صبر کردم و پله ای هم اضافه کردم ولی باز رفتم تو ضرر تا به نقطه تسلیم رسیدم ولی نامید نیستم… من مطمنم حداقل قیمش سی تا چهل برابر خواهد شد.. شایدم بیشتر بزگ برنده با کسانی است که صبر کنن:green_heart:
داداش قد من ضرر نکردی تواوج قیمت ورود کردم 30هزار دلار با داداشم شریکی خرید کردیم ما آگاهی نداشتیم یکی از دوستان با شیبا پولدار شده بود ماهم گفتیم اینم میشه اون اگر یادتون باشه کیشو خیلی سروصدا کرده بود رونالدینیو هم تبلیغش رو میکرد الان پولمون شده 330دلار به خواب شبم هم نمیبینم به پول خودمون برسیم چه برسه سود کنیم
دقیقا منم این بلا سرم اومده..چهارده هزار تتر سه سال پیش کیشو خریدم بلز پله ای اضافه کردم… الان کل ارز کیشو سرهم پانصد تتره… منم فریب شیبا خوردم.. فک کردم اینم +مثل شیبا میشه ولی شیبا حقه بود تا مردم رو بکشن طرف شت کوینها. که موفقم شدن تمام مردم رفتن سمت شت کوینها همه ضرر کردن.. من دوج و ترون فروختم کیشو خریدم.. اگه نمی فروختم الان پولم صد هزار تتر بیشتر بود.. ولی در دام تبلیغات شیبا و کیشو افتادم… بهر حال بی تجربگی و نشناختن بازار باعث شد خیلی ضررمند بشیم… یادمه اون موقع سولانا قیمتش چهارصد هزارتومان بود اون موقع میتونستم هزار عدد سولانا بخرم… بهر حال گذشته رو باید ول کرد… تجربه رو بکار برد… ولی من نسبت به ارز کیشو نا امید نیستم… من مطمنم روزی به قیمت قبلش بر میگرده.. حالا دیر یا زودش معلوم نیست فقط باید صبر کرد