درود خدا به انسانهایی با فطرت پاک ايرانيهای واقعی دوستان یه موضوع رو باید روشن کنم براتون من مخالف گرون شدن هیچ ارزی نیستم ولی تتر بلای جون ایرانیها خواهد بود خواهشا از این ارز کلا خارج شوید این یک هشدار است برای آینده فرزندان خود برای سلامت روح و روان جامعه ایی که در آن زندگی میکنید شما پولدار وقتی جرات نکنی ماشین میلیاردی خود رو کنار خیابان پارک کنید به چه دردی میخوره از ترس دزدیده نشدن از ترس آه کشیدن خیلیا که حسرت میخورن از مردمی که تلاش میکنن یه لغمه نان برای زنده موندن پیدا کنن بعد ما چطور میتونیم شاد باشیم توی اون جامعه یعنی انسانیت ما کجا رفته
ولی در کل طبق آخرین خبری که یک سایت آمریکایی منتشر کرده هیچ جنگی بین ایران و آمریکا نخواهد افتاد مثل چندین موردی که دیدید و آخرش ختم بخیر شد چون یکی از فرماندهای آمریکایی گفته ایران تمام دنیارو میتواند بهم بریزه و تمام نفت جهان رو در عرض یک هفته مختل کنه اینا من یا یک فرد عادی نمیگه یک فرمانده سنتکام با تجربه جنگ در عراق و افغانستان میگه پس خواهشا به هموطن خود خیانت نکنید تا جامعه بهتری داشته باشیم
یک وطن پرست که طرفدار مردمه و انسانیت و شرف رو به گرون شدن دلار و تتری که خریده نمیفروشه! باید این دیدگاه رو داشته باشه!
فارق از اینکه این طرفی یا اون طرفی باشی ، در حال حاضر خیلی از مردم تو خرج و خوراک روزانه موندن اما متاسفانه بعضی ها برای رهای از وضع موجود خنجر در گلو مردم فقیر فرو میبرن و نان در خون مردم میزنن و برای خوشون توجیه بهانه صد من یه غاز هم دارن و جالب اینکه خودشون رو طرفدار مردم میدونن😂
اگه نسبت به یک حکومت یا دولت انتقاد یا دشمنی داری و خودت همون عملکرد و رفتاری که بهش اعتراض داری رو انجام بدی ، چه فرقی بین شما و بدی وجود داره؟!
نمیشه طرفدار خوبی باشیم اما در عمل نوبت به خودمون برسه چشمها رو ببندیم و در واقع ما خود بدی باشیم!
شما یا نمیدونی پولدار چیه یا نمیدونی چی میگی …چندنفر سرمایه دار میشناسم همشون با خیال راحت همه جا میرن همه کارم میکنن کسی که ماشین ۱۰ میلیاردی سوار میشه مطمعن باش پولشم داره برام مهم نیست البته به قول یکیشون که میگفت وقتی خیالم راحته پولم حلاله شب سر راحت رو بالش میزارم … از قدیم گفتن بادآورده باد میبرد…
خودتحقیر زیادداریم وگرنه امریکا هیچ پشمی نیست ولی ترسو داریم تو کشور
با انسانیتی که توی جملاتت نوشتی موافقم ، اما فقط در حد حرفه
همه حتی خود تو هم فقط و فقط بفکر خودتی برادر
وقتی پدر خانواده دزده و بفکر جیب خودش از بچه هاش ک نون اون بابا رو خوردن چ انتظاری داری.
تو خوب تحلیل گر هستی از همه خبر داری اینجا چیکار میکنی
تمام این مشکلات راه حلی دارد که ریشه گرانی دلارم در آن است،لطفا خود را به خریت نزن و از آن عامل اصلی بگو که با سیاست جنگ وضع را به اینجا کشاند وگرنه به گردن مردن انداختن مشکل گرانی ارز توهم و دروغی بیش نیست،با آرزوی تفکر بجای توهین