برامن مهم نیست چون پولی ندادم بابت اش الانم ارزش پای هام ۱.۵ میلیارده و حتی صفرم برسه نمیفروشم . بعدا متوجه میشید این پروژه چیه ؟زود هنوز
دوست عزیز به نظر من این تنها شانس زندگیته هر چی داری بفروش حتی ارزش داره پول قرض کنی باهاش پای بخری اینها هنوز ارزش پای رو نمیدونن… مطمعن باش الان صد میلیون پای بخر سال دیگه حداقل ده میلیارد بفروش… من هر چی میگم اینا گوش نمیکنن
تو خوب فهمیدی!! راستی ۳۱۴ هزار دلار روز لیست شدن رو چکار کردی ناقلا؟ ماشینم خریدی باهاش؟
دوست من از اپ استور برنامه پای نتورک و پای براوزور رو نصب کن با جیمیل ات ثبت نام کن
درسته نرخ استخراج اومده پایین اما عیبنداره مجانی هستش … سال ۲۰۱۹ من به خیلیا گفتم فقط دو نفر حرفمو گوش کردم الان تو این چند سال کم کم هرکدوم یک میلیارد پول دارن . مطمن باشین این پروژه یک پروژه فرا ارزی هستش . وقتی که خالق بیت کوین ساتوشی ناکاموتو میاد و پین میکنه تو صفحه توییترش که پای بخرید پس ببینید پشت این پروژه کیا هستن. تا حالا امکان نداشت درباره یک ارزی اینطوری صحبت بشه … اینو از من به یادگار داشته باش یه تحول عظیم هستش و مطمن باش بیت کوین میره کنار … اگه کنارم گذاشته نشه بی ارزش میشه … خیلی نمیتونم توضیح بدم بهتون فقط اینو میتونم بگم روزی میشه با کسری از یک عدد پای میلیون ها تومن جابجا میشن .کاری به سم پاشا نداشته باشین … سم پاشا چون خودشون ندارن اول مسخره ات میکنن بعدن که رفتی جلوتر سعی میکنن اذیتت کنن و وقتی موفق شدی مجبورن تحسینت کنن … من صفرم بشه چیزی از دست ندادم ۱۰ سال ارز دیجیتال دارم و همچین پروژه ای ام ندیده بودم سود زیادی ام کردم ضررم کردم. اما برا این پولی ندادم پس مهم نیست صفر بشه .صفرام نشد رفت بالا که چه بهتر
خیلی به حرف مردم اهمیت ندین. کاری رو که به نظر خودتون درست میاد با مشورت و تحقیق اون کارو انجام بده . مردم ما کارشون اینه اینایی که دارن سم پاشی میکنن همشون یا پای ندارن یا خریدن تو ضرر هستن.خوب داداش من قرار نیست شما ارز بخری روزی ۱۰۰۰ درصد بیاد روش . اینطوری باشه که هیچ کسی دیگه کار نمیکننه .ارز میخره سود میکنه . ارز دیجیتال سرمایه گذاریه باید بلند مدت و با سرمایه ای که احتیاجی بهش نداری واردش بشی. نه اینکه لوازم ضروریت رو بفروشی به بادش بدی . باید سرمایه داشته باشی اومد پایین پله به پله ورود کنی و میانگین کم کنی حالا بازم اومد پایین انقد خرید میزنی که یا ضرر نمیکنی سر به سر بیرون میای یا ضرر آنچنانی نمیکنی و اگرم رفت بالا که غوغا میکنی. همیشه باید پول داشته باشی .باهمه سرمایه ات ورود نکنی . بانک ها هیچوقت ضرر نمیکنن چون شگردشون همینی بود که بهتون گفتم