آینده آلتکوین‌ها: آلت سیزن نزدیک است؟

سلام ،
امریکا تا این لحظه تعرفه های واردات به ۱۳۵ کشور را افزایش داده ،
واردات تعرفه 25 درصدی بر خودروهای ساخت خارج اجرایی شده ،
نرخ تعرفه برای شرکای تجاری امریکا از ۹ آوریل اجرایی میشه ،

ترامپ این اقدامات را ( تعرفه‌های متقابل دوستانه ) نامیده و از دولت‌های خارجی خواسته تعرفه‌های خود را لغو کرده و محصولات آمریکایی را خریداری کنن ، او ادعا کرده که این اقدام آغازگر ( عصر طلایی ) برای اقتصاد آمریکا خواهد بود ،

وزیر خزانه‌داری آمریکا خطاب به کشورها ، جنگ تجاری را تشدید نکنید ،
اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا ، در پی اعمال تعرفه های ترامپ بر کالاهای وارداتی کشورهای مختلف جهان ، از کشورها خواست که تعرفه های گمرکی را فورا تلافی نکنند چرا که منجر به تشدید جنگ تجاری میشه ،
بسنت خطاب به کشورها تصریح کرد: دست نگه دارید ، نفس عمیقی بکشید و فوراً تلافی نکنید ، بگذارید ببینیم این موضوع به کجا میره ، چون اگر تلافی کنید ، تشدید تنش شروع میشه ،

اتحادیه اروپا ، چین ، ژاپن ، کره جنوبی ، کلمبیا ، کانادا ، مکزیک ، برزیل پیش‌تر اعلام کرده بودند که به اقدامات تجاری ترامپ واکنش نشان خواهند داد ،

طی دو روز بالغ بر ۵/۳ ترلیون دلار مارکت امریکا ریزش کرد ، مارکت های کشورهای غربی که با امریکا بدو بستون داشتن همه منفی شدن ،

مهمترین همپیمان امریکا ( اسرائیل ) تحت تاثیر تعرفه‌های ۱۷ درصدی ترامپ ، امروز کل مارکتش با کاهش چشمگیر ۳.۵ درصدی آغاز کرد ،
تسلا چند روز پیش ۱۰ درصد دیگه ریخت ،
اپل به نوعی بیچاره شده که اعلام کرده به برزیل کوچ میکنه ،

نکته ،
ترامپ فعلا شمشیرو از رو بسته و دوست و دشمن براش فرقی نمیکنه و هدفش نجات اقتصاد مریض امریکاست ( بدهی ۳۶/۵ ترلیون دلاری ) نباید فراموش کنیم که بابت این بدهی ها سود میده ،
قبلا توضیحات کاملی داشتم ،

بدون تعارف ،
تو بازار دوطرفه یک تعدادی میخوان یطرفه برن که اکثرا بدون دانش کافی ورود کردن ،
شاید چندین ماه و سال اونطرفی نرفت ،
طرف بدون دانش کافی با سایز بزرگ فیوچرز میزنه و میبازه و بعد میگه کلاهبرداری بود ،
خدای اینکار باشی فیوچرز با یک درصد سرمایست ، یا میبری یا میبازی ، تمام

درشرایط خوبی قرار نداریم که عاقلانه ترین کار به جهت حفظ سرمایه در نقاط مقاومتی مخصوصا تا ۹ اوریل با حداقل ریسک در مارکت حضور داشتن ،
در پناه حق باشید ،

ما همه اینارو می‌دونیم اگر نیاز باشه بیشتر بدونیم خودمون میریم می‌خونیم بیخودی این همه کپی نکن اینجارو شلوغ کن

:red_triangle_pointed_down:اعتراض از کشورهای بزرگ مثل کانادا، چین و… شروع شد، قطعا بیشتر کشورها اعتراض میکنن. فرانسه و آلمان میخان روابط اقتصادیشون رو قطع کنن، ترکیه هم اعتراض کرده.
:red_circle:حتی امروز کانادا گفت ما میتونیم بزرگ ترین اقتصاد جهان رو دست بگیریم .

من دوروز بعد که ترامپ تعرفه ها اعلام کرد گفتم جنگ تجاری اقتصادی پیش روعه، ولی متاسفانه دوسدارن ترامپ میگن آمریکا ابر قدرته و… و دیسلایک میزنن.

این پولی که برداشته میشه

باید به یک جایی ورود کنه یا نه

شما چکاره اینجایی ، داروغه و یا مبصر اینجایی ؟
خیلی حالیته و همچی را میدونی ؟
تو سوابقت کاملا مشخصه که اینجا کارت ایراد به این و اون هست ،
به جرات میگم که جهت سرگرمی اینجا حضور داری ،

خیلی ادعات میشه بالا تحلیل فاندا و تکنیکالی بزار همه استفاده کنیم ،
منتظرم ، اگه حرفی برای گفتن نداشته باشی با من بهتر آشنا میشی که خودم سردسته خوار