تجربه شخصی و هشدارهایی در مورد بازار

سلام دوستان یادتان هست قیمت رو ۶۴۰۰۰ تومان بود همه نگران بودن بنده عرض کردم صعودی هست کسی باور نکرد ووقتی به بیشترین مبلغ رسید عرض کردم بفروشید ونقد شوید وقتی عنوان تغییر اسم میاد تجربه نشان داده معمولا دستکاری میشود ونتیجه معمولا مناسب نیست تا یه مدت وحال بیت وشرایط اقتصادی وبحث های جنگ وتعرفه ها و… باید مشخص شود یک عده چون فقط دوست داشتن فقط بهشون گفته بشه صعودی هست خیلی ناراحت شدن وآقایونی که الان هیچ کلامی برای گفتن ندارند اونموقع استاد خطاب میکردید بفرمایید این همه استرس وناراحتی وبعضی ها ضرر چرا بخودتان وخانواده هایتان با این وضعیت اقتصادی ضرر میزنید نمیدونم ولی مخلص کلام پیشنهاد میکنم در اولین فرصت ممکن در باز شدن هر صرافی حداقل نصف تعداد رو نقد کنید تا اگر ریزشی شد میانگین کم کنید واگر بالا رفت مقداری که دارید جبران کند وحواستان باشد بلافاصله بعد از باز شدن که مشخص نیست کی باشد فریب صعودی ونزولی لحظه ای رو نخورید وبرای خرید وفروش مرحله دوم ۲ روز صبر کنید بازم خود دانید مثل قبل نیایید بگید فلان وبهمان ولی باور کنید دوست ندارم هیچ یک از هموطنان ضرر کنن ولی متاسفانه کار نابلدی دوستان وتحلیل های چند نفر که اینجا اسم ورسمی برای خود بهم زدن موجب اذیت دوستان میشود مواظب این بازار بی رحم باشید

شما یه حرفایی میزنی میری وقتی صعودیه میگی میره بالا وقتی میریزه میگی اومد پایین همه میدونن اینو

دوست عزیز برعکس نظر شما غالب کسانی که این ارز را داشتند در این ارز سود خوبی کسب کردند و فقط یکی دوتا صرافی ایرانی باعث چالش تعدادی از دوستان شده اند وگرنه این ارز برای کلیه دوستان سودآور بود

دوست عزیز انصاف داشته باشید

اتفاقا برعکس زمانی که همه ناامید بودن عرض کردم صعودی هست وزمانی که رسید همه انتظار افزایش بیش از حد مجاز داشتن عرض کردم وقت پوزیشن فروش هست

آقا امیر تعریف سود با سود خیلی فرق داره برادر من اولش روی ۳۴۵۰۰ خریدم ۹۸۰۰۰ فروختم مرحله بعد در ۶۶۰۰۰ خریدم ۲۷۷۰۰۰ فروختم این دو مرحله اصلی در. این اثنا چندین بار هم از نوسانات استفاده کردم نمیخوام بگم چه حجمی وچقدر سود که سوئ تفاهم میشه بلافاصله رفتم روی ایکس وشکر خدا اونجا هم ۲۰۰ درصد سود داد ولی اینکه فعلا این زمان پولت راکت بمونه واسترس داشته باشی ونتیجه کار فعلا مشخص نباشه مدیریت سرمایه نشده والا قبل عید دلار وطلا وهر چی میخریدین براحتی بیشتر از این سود میداد تعاریف فرق میکنه انشااله که دوستان حداقل ضرر نکرده باشن