دوستان بخدا من خودم و خانواده ام همگی ماین کردیم و ازش داریم.همه هم بالای هزاتا داریم.کاش توی 2 دلار فروخته بودیم.گول این بالا زدن های الکی رو نخورید.اول این که اگه ماین کردین یک سوم نگه دارین و بندازین کنار الباقی شو بفروشین حالشو ببرین.اگه قرار باشه پولدارتون کنه 300تا 400 تا هم کافیه.اگه هم میخواین بخرین حتما پله ای خرید کنید.فک نمیکنم که الان رشد کنه.ونهایت 300 تا بخرید اونم پله ای.که اگه ریخت خیلی ضرر نکنید.متاسفانه باید بگم خیلی پروژه پر سر صدا و بی خاصیتی نشون داده.از اونجایی هم که توی آمریکا هست مطمعن باشید اونا نمیزارن چیزی به ما برسه.بلدن چطوری جیب مردم دنیا و خالی کنند.توی همین بالا پایین مسخره ای که کردن کلی پول به جیب زدن و کلی از سکه های پایونیر هارو از چنگشون در آوردن با قیمت بالاتر دوباره به خودشون فروختن.من چند ساله توی این بازارم و میدونم چقدر این کریپتو نامرد و دزده.عاقل باشین و سرمایه گزاری نکنید توی این بازار که هم اعتیاد آوره و هم دزد.یا پولی که نیاز ندارید رو بزارید وصبور باشین تا سود کنید.این بازار برای اکثر ما جز بدبختی هیچی نداره.چون پول اضافه نداریم و همیشه باید با ضرر ازش خارج بشیم.پول زحمت کشی و حق زن بچتون رو بریزید توی حلق ایلان ماسک و امثال اون.مراقب روح و روانتون باشید که این بازار همه وجودتون رو تحت تنش شدید قرار میده .بخدا همشو تجربه کردم.خیلی هم باختم توی این بازار.پس تجربه را تجربه کردن غلط است.بهترین ها رو برای هموطنان عزیزم آرزو مندم
من ۲ هزارتا استخراج کردم ۲ هزار تا هم خریدم تا ۵ سال نمی فروشم
آفرین پایونر خردمند اگه نصف بازار مثل شما دنبال هولد بلند مدت بود پای میشد 314 هزار دلار البته ی 30.. 40 سال باید صبر کنی 5 سال کمه بازم البته اگه پای تو اون موقع اصلا وجود داشته باشه… 40 سال صبر خیلی تایم خوبیه
مسعود کم چرت بگو راستی چه خبر از Gcv
بنظرم اگه یه قرن بشه بهتر سوت بده همون سود
دوست عزیز ماهم اینو بهشون گفتیم دیسلایک کردن صدمیلیارد توکن داره اگه بخاد به ده دلار برسه باید هزار میلیارد دلار مارکت کپش باشه که محاله یه دوستی هم اون پایین نوشته بزودی جای بیت کوین و اتریوم رو میگیره .اتریوم با اون همه قدمت و ادعاش ببین چه بلایی سرش اومده
بهار 1405 ایران به امپراطوری تبدیل میشه و تمام اهالی پرشیا ثروتمند میشن
به قول بعضیا باشد به یادگار…