تحلیل‌های ترامپ و چین و تاثیر آنها بر بازار

بازم ک ریزش کرد !
مشکل سیاست های مالی ترامپه ، من حدسم اینه چین و آمریکا وارد یه جنگ تجاری بزرگ شدن به خاطر تعرفه های اعلام شده از طرف ترامپ
و احساس من میگه آمریکا متضرر خواهد شد ، سیاست های تند ترامپ باعث دلار زدایی تو نظام مالی دنیا میشه.
پشت پرده جامعه کریپتو یه سری افراد با دارایی های بیت کوین بالا و هوش تجاری حرفه ایه که کاملا حواسشون به این تغییرات هست و سریعا اقدام به فروش دارایی ها میکنن ، البته صرافی های بزرگ هم توی دستکاری قیمت ها نقش دارن که بیشتر برای لیکویید کردن موقعیت های سنگین معاملاتیه که موقتیه
شخصا دیگه خرید نمیکنم و هرچی دارم رو نگه میدارم تا تکلیف این بازار مشخص بشه.
قیمت دلار تو ایران خیلی بالارفته و ضرر کردن تو این بازار واقعا به افرادی که زندگیه عادی دارن شدیدا لطمه میزنه !
همینجوریشم کلی وقته سرمایمون هولده و تو ضرریم
اونی که جای حق نشسته هوای مارو داره ، جیبتون پر پول دوستان

با کلیت نظرت موافقم اما راجب سیاست های اقتصادی ترامپ باید بگم افزایش تعرفه ها اقدامی مهم و بسیار ژئوپولتیک در نظام جهانی است که برای اولین بار در این دوره توسط رئیس جمهور آمریکا کلید خورده که طبعا عواقبی مثل تنفر از دلار در معاملات بین المللی و عدم صادرات کالا با آمریکا و جایگزین کردن مارکت آمریکا با کشورهای دیگر و… را در پی خواهد داشت اما وقتی من و شما از این عواقب مطلع هستیم پذیرش اینکه ترامپ و مشاورانش بی خبر باشند خوب بسیار مضحک به نظر میرسه پس سناریو بسیار محتمل اینه که ترامپ و کنگره آمریکا با آگاهی بالا از شرایط دست به این اقدام زدند و من شخصا فکر میکنم شرایط فعلی آمریکا و حال حاضر دنیا میطلبید که این اتفاق بیافتد و ترامپ با جسارت و شجاعت بالا تابو شکنی کرده و قطعا بدنبال utility پنهان است که سالها بعد حتما هویدا خواهد شد … من تو خبر ها دیدم که ظاهراً نیسان اولین شرکتی بوده که برای حفظ فروش محصولاتش داخل آمریکا با قیمت بسیار پایین مجبور شده تا برای اینکه زیر بار تعرفه ها ترامپ نره کارخانه اش را به داخل آمریکا انتقال بده … و خوب اگر کمی باهوش باشی متوجه میشی که این انتقال چقدر میتونه برای اقتصاد آمریکا بخصوص مصرف کننده مفید و سودمند باشه

چقدر خوبه آدمای باتجربه ای مثل شما میان محترمانه و با دلایل موجود وضعیت این بازار رو شرح میکنن ، ممنونم دوست خوبم