تنها راه رسیدن به آرزوها؟

تنها راهی که ما ایرانیا میتونیم به ارزوهامون برسیم همین بازاره وگنه کارمند حتی مغازه دار و شغلهای فنی…تااخر عمرم کار کنن نمیگم به ارزوشون به یه زندگی معمولی یه خونه یه ماشین اذدواج نمیرسن بااین بازار البته راه درستش بری باور کنید به جت شخصی که دیروز خرید فروشش ازاد کردن میرسید تو سه چهار سال ولی میتونه از اینی که هستید بدبخترتون هم کنه خدای ناکرده که متاسفانه بخصوص ایرانیا ۹۰درصد قمار گونه میان تو این بازار همونیم که دارن ازدست میدن یه دلیلش اینه یه شبه میخوان میلیاردر بشن دلیل بعدی هم اینه که ماایرانیا مغروریم یکی که بلده کاره میخواد راه روش نشون بده قبول نمیکنیم ازش یاد بگیریم این خودم هرروز باهاش برخورد میکنم از رو دلسوزی کمک تواین شرایط میام وقتم میزارم سیگنال میدم اینجا دقیقم تاچ بشه باز اکثرا جواب باتوهین میدن نمونش همین سامان وقاری برید تاریخچه پیامهاش نگا کنید هرکی اومده تحلیلی گذاشته یه چیزی پرونده بهش

عزیزم توجامعه همه مدل آدم هست. اینجا یه جای عمومیه. همه آزادن بدون توهین نظرشونو بگن. من دیدم خیلیا هم نظرات شمارو دنبال میکنن و ازتون تشکر هم میکنن. شما واسه اونا تحلیلتو بگو و به بقیه اهمیت نده. اینجا ارث بابای کسی نیست که بگه کی نظر بده و کی نده. اونی هم که توهین میکنه شعور و تربیت خانوادگیه خودشو نشون میده. کسی روسر کسی تفنگ نمیزاره که باید با نظر من خرید یا فروش بکنی. هر کسی عقل داره و باید با عقل خودش تصمیم بگیره.

بس کن دیگه توهم کشتی ما رو با این استادیت نهایت اینه میریزه تا ۵۰ دیگه تا کجا میخواد بره:frog:تو ازکجا دقیق میدونی ۷۰ یا ۸۰رو تا ۱ماه آینده نخواهد دید:frog:هیچ قطعیتی تو بازار وجود نداره :frog:هیچکس نمیدونه ۲ماه دیگه تو چه قیمتی :frog:شاید فردا پس فردا رو تشخیص بدیم و آینده رو نمیدونیم امثال شما زیاد ادعا کردن بعد معلوم نشده کجا فراری شده:frog:خود آقای بختیاری هم ۲ماه پیش میگفت تا هاوینگ بیت ۱۰۰هزار رو خواهد دید پس کو دیدم که اشتباه تحلیل کرده درسته جنگ نگذاشت و مانع رشد بیت شد ولی همه مون در تحلیلهامون اشتباه خواهیم کرد :frog:ما فقط نظر خودمان رو میگم :frog:ممنون که تحلیل میکنی :frog: قرار نیست همه تحلیل تو رو قبول کنند یا آقای بختیاری رو قبول کنند :frog:هرکس یه نظری داره کسی که هولدمیکنه یک ساله:frog: نیازی به تحلیل نداره میدونه ۷ماه بعد هاوینگ صعودی شاید ۱سال دیگه ۳۰۰هزار ۵۰۰هزار رو دید:frog:اگه تحلیل میزاری دست درد نکنه:frog:تحلیل نمیزاری کامنت اضافی نزار..ما حوصله جنگ دعوای شما رو نداریم

یه کانال تلگرام درست کن ایدیش رو بزار

داداش از بس که همه تحلیل گر شدن و تحلیل آب دوغ خیاری میدن دیگه کسی جرات نمیکنه به اینا اعتماد کنه . از یه طرف دیگه هم یه عده مریض ، حسود اینجا هستند که اگه نمک نریزن و عقده هاشونو خالی نکنند نمیتونن یجا آروم بگیرند.
بنظرم باید با مدرسه شون صحبت بشه تکالیف مدرسه رو بیشتر کنند تا وقت نکنند بیان اینجا و چرت و پرتی بنویسن

دقیقا کدوم مدرسه درس میخونی

تو مشکلت چیه بامن تو همونی نیستی که قرار بود بیست روز پیش دیگه کامنت نزاری؟ تحلیلاتم مث حرفت معتبره

سلام وقت بخیر ، دوست گرامی شما تحلیل بزارید، وقتی اصولی باشه کسی نمی‌تواند حرف و حدیث در بیاورد، وقتی کار شما از سر خیر خواهی برای هموطنان باشد قطعاً خداوند متعال شما را از محبت خودش بی نصیب نمی‌گذارد

سلام قرار بود چند تا آلت کوین خب معرفی کنی .؟من قبولت دارم خیلی با تحلیل هات خرید زدم و سود کردم ریسک پذیر هم هستم آلت کوین خوب بگو ؟