۱۴ ساعت پیش نوشتم امروز دامیننس بیتکوین ریزش میکنه و یه کمی فشار از آلتکوین ها برداشته میشه که دیدید شد، الانم میگم شکسته شدن حمایت ۵۴.۱۶ تو نمودار دامیننس بیتکوین برای رشد آلتکوین ها خیلی مهمه، با شکسته شدن این حمایت ساختار دامیننس بیتکوین نزولی میشه و رشد قوی آلتکوین ها شروع خواهد شد، پرسود باشید
خدا از دهنت بشنوه
انشااله همین طور بشه
خیلی وقته منتظرم:blue_heart:
داداش ای ول .ممنون فقط هر وقت چیز تازه ای دیدی تو چارت بیت کوژن زود اطلاع رسانی کن
به نظرتون از کی میم سیزن شروع میشه؟؟؟
سلام داداش وقتتون بخیر توروخدا یه تحلیل از BOME واسم انجام بدید متاسفانه تمام داریمو که ۳۰۰میلیون تومن بودش رو همین میم کوین خرید کردم،اخه حدود۲ماه پیش تو بستر سولاناس لانچ شد و بعد از ۳روز تو صرافی بایننس لیستش کردند و ۴روز پیشم تو صرافی کراکن آمریکا لیست شد احساس کردم تیم فوقالعاده قوی داره واسه همین این ریسک کردم ممنون میشم تحلیلش کنید:folded_hands:
دوست عزیز من خودم مقداری از سرمایمو از این میم کوین خریدم، رشدش قطعیه اما خب باید منتظر دامیننس بیتکوین و دامیننس تتر بود تا شرایط رشد میم کوین ها رو فراهم کنن، شما نباید همه سرمایتو رو یه ارز میذاشتی باید با مدیریت سرمایه سبد ارزیتو تکمیل میکردی! الانم بنظرم صبور باش، تا وقتی نفروختی ضرری نکردی پس هولد کن…
هیچکسنمیتونه زمانه قطعیشو بگه فقط اگر دامیننس بیتکوین حمایت ۵۴.۱۲ رو از دست بده و ساختارش نزولی شه و هی کاهش پیدا کنه، و دامیننس تتر هم حمایت ۳.۹۸ رو بشکنه رو به پایین و بیتکوین در حال رنج یا صعود باشه اون زمان شروع میم سیزن خواهد بود
پایدار باشید ان شاءالله