تحلیل بیت کوین

این اخرین تحلیلم بود اینجا این دوروز هم صب میکنم ثابت بشه که وقتی میگم باقطعیت زیر ۶۰میره حتما به تحلیلم ایمان دارم که میگم مص خیلیا روهوا تحلیل نمیزارم بعد اون کانال میزنم لینکش میزارم هرکی دوس داشت بیاد البته بااین شرایط هفته اول رایگان بعدش هرهفته ده درصد سودتون واریز میکنید یه شماره حساب خیریه که اعلام میکنم هرطورم میخواید فک کنید اونهای که بدبینن مهم نیست برام هرکی هم راضی بود بیاد نبود اختیار دست خودشه دیگه نه من توهین میشنوم نه اونهای که چشم دیدن من ندارن من میبینن تموم شد رفت هرکیم هرطور دوست داره فک کنه درضمن فیوچرز اصلا نمیزنم من توکانالم اونهای که میان فقط اسپات واسه هولد هم زمانش برسه اعلام میکنم بخرید چند ماه دیگه ترید هم روزانه هست تریدهای که خودم میزنم میزارم توکانال خودم الان حداقل روزی ۳تا ترید میزنم تا ۵تا هم میره بعضی وقتا سود هم حداقل ۳۰درصد میگیرم هفته ای دنبال سود فضای هستید من بلد نیستم :eagle::eagle:

میشه یه سا+ک پر تف ‌ و مجلسی برام بزنی؟قربون تحلیلات برم من

سلاو کاکه کانالی تلگرامیت هیه به ریز

خیریه :joy::joy::joy: ملت ساده ما رو ببین:joy::joy::joy:

اونایی که میان میگن لطفا کانال تلگرام بزن و لطفا مارو ببر داخل کانالت
خود طرفه با چندتا آیدی مختلف واسه تبلیغات خودش

هدف جذب افراد ساده لوح هست برا عضویت کانالش و بعدش تیغ زدن افراد ساده لوح و گرفتن حق عضویت و سیگنال و تحلیل و…

تمام تحلیلاشون هم کپی برداری از اساتید بزرگ بازار هست خودشون هیچی حالیشون نیست

اینقدر ساده نباشید لطفا

گوووول نخورید

خواهش میکنم واتساپ یا ایتا یا بله کانال بزنید تلگرام واقعا مشکل داره پروکسیا
ممنون از وقتی که میذارید واسه راهنمایی هم وطنان:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

سلام اگه کانال تلگرام دارین به منم بفرستین یاگروه ممنون

سلام دوست عزیز
چه اشکالی داره کاکو ما هم راضی هستیم یه سودی کنیم مقداری از این سود هم بدیم چهار تا هم وطن نیازمند خدا خیرت بده