چند گزینه را باید حساب کنیم؟!

تیم نات کوین تیم بسیار ضعیف و بدون برنامه ای هست چند بار وعده داد و عمل نکرد و این باعث بی اعتمادی جامعه کریپتو میشه

الانم طبق اطلاعاتی که من دارم پاول دورف گفته اگه لیست نشه کاربران تلگرام از دست میدم چون اونا انتظار دارن من از نات کوین حمایت کنم

بنظرم لیست میشه در روزهای آینده ولی خوب زیاد آینده چندانی نداره

بنظر خودت تیمی ک پشت تون کوین هستن و تلگرام ضعیفن؟

اونایی کە دیسلایکت کردن همە منتظرن با ناتکوین خونە و ماشین بگیرن:rofl::rofl::rofl:

پشت پرده معلوم نیست چه خبره ، ولی در کل ؛ زمانی که یه ارزی می‌خواد بیاد روی کار برای قیمت گذاری و رتبه های صدر جدول همه به ارزش بازار و سکه در گردشش نگاه میکنن برای خرید ، بعدش فاندامنتال و اخبار جهانی
ارزش بازار این ارز متناسب با توجیه و عملکرد های خوب میتونه برای ورودی نقدینگی جمع کنه به اصطلاح ( حجم مارکت ) ولی همش دارن میکوبنش هم دیگران مثل ایلان ماسک که میگه قطعا هیچیه ، هم خودشون که ازشون بعیده ، میگن ؛ احتمالا هیچیه ، بعدش چجوری انتظار دارن نهنگی با مبلغ میانگین ۱۰ میلیون دلار روی این ارز سرمایه گذاری کنه ؟؟!!
اگر ارزشمند کنن دارایی خودشون رو ( ارزش بازارش میره بالا )
سکه در گردش هم که میانگین ۱۰۰ میلیارد سکه هست
یعنی این ارز باید با ارزش بازار ۱۰۰ میلیارد دلار بیاد روی کار ، قیمتش میشه ۱ دلار ( ارزش بازار تقسیم بر سکه در گردش ) که با این ضد نقیض ها فکر نکنم ( همه چیو به مسخره گرفتن ) اگرم با ارزش بازار ۱۰ میلیارد دلار مثل سولانا بیاد روی کار قیمتش میشه ۱۰ سنت که معقوله با این تعداد سکه مثل ( دوج کوین میشه )
ولی در کل ، زمانی ارزی قیمت خوب میگیره که به جز توکن سوزی و سکه در گردشش ، ارزش بازارش بالا بره که به قیمت اون ارز پی ببریم . مثلا پای نتورک به طور مثال میگم ، ارزش برای خودش قائل شده حتی اگر فروش هم نمیره همش حرف از ۳۱۴ هزار دلار میزنه ، برابر با کارایی که داره برای خرید فروش مثل بن خرید اومده روی کار در کشور های جهان سوم ، ولی ناتکوین به جای تقدیر و احترام ، خودش داره خودشو کوچیک میکنه ( ۹۹ درصد بازار روانشناسی هست ، که این تیم در این مورد ضعف داره ) امتیازه ناتکوین فقط کامیونتی ۳۵ میلیون نفرشه و تعداد سکه ۱۰۰ میلیارد که نهایت جز رتبه ۱۰۰ الی ۲۰۰ قرار بگیره ، خودشون باعث شدن

جمع کن بابا تو نات کوین هات کجا بود دو روز سر و کلش پیدا شده :joy::joy:

طبق اطلاعات من🤪تواگه اطلاعات داشتی نمیگفتی تیم نات کویین ضعیفه

درود من کاری به پروژه ندارم ولی تیم نات کوین فقط یک بار تاریخ لیست شدن نات کوین و داخل کانال ش گذاشت و اونم 20 اوریل بود که اونم به خاطر یه سری مشکلات لیست نشد ، و هیچ تاریخ جدیدی اعلام نکرده و این تاریخ هایی که میگذارند همش حاشیه ساز داخل کانال های ایرانی هست همش دروغ برای بازدید .

درود من کاری به پروژه ندارم ولی تیم نات کوین فقط یک بار تاریخ لیست شدن نات کوین و داخل کانال ش گذاشت و اونم 20 اوریل بود که اونم به خاطر یه سری مشکلات لیست نشد ، و هیچ تاریخ جدیدی اعلام نکرده و این تاریخ هایی که میگذارند همش حاشیه ساز داخل کانال های ایرانی هست همش دروغ برای بازدید .

نات کویین not queen🤦‍♂️
:white_check_mark:نات کوین Notcoin

نه داداش دوبار بصورت رسمی اعلام کردن لیست میشه یه بار اول اردیبهشت و یکبار هم گفتن اخر آپریل که میشه ۱۰ اردیبهشت که هر دو دروغ بود

سلام آقای سامان میشه ارز nana را در صفحه nana تحلیل کنید ممنونم