نات کوین چیست؟

اول ژانویه 2024 میم کوین wif فقط 8 سنت قیمت داشت در اون تاریخ filecoin قیمتش 8.15 دلار بود امروز فایل کوین 6.14 و میم کوین wif از اکوسیستم سولانا 3.35 دلار شده یعنی 5 ماه پیش یک عدد فایل کوین می‌فروختی 100 عدد wif میتونستی بخری این رو گفتم که 5 ماه دیگه خودتون مقایسه کنید پیش بینی من این هست باید دو عدد filecoin بفروشیم یک عدد wif بخریم ،

خواستم بگم من خودم هولدر این ارز فایل هستم و بیچاره شدم زمانیکه 11.80 شد خروج نزدم می‌بینید تیم فایل کوین دزد هست همه فهمیدن الان چرا باید ارزی مثل فایل که 80 درصد کریپتو روی آن ذخیره شده به این وضع بیوفته ، به نظرم ارزهایی که ترند بازار باشن و در آینده تورم نداشته باشند و توییتر فعالی داشته باشند و رابطه ی خوبی با سرمایه گذار خود داشته باشند پیشرفت خوب خواهند داشت و سرمایه گذاران خود را پولدار میکنه

من که میگم این 5 ارز یکی از یکی گوه تر هستن و تورم دارdot, uni , filecoin,atom ,apt هستند دیگه ما که اومدیم تو فایل کوین سرمایه گذاری کردیم به احتمال بالای 95 درصد از بولران جا موندیم و پولدار نمیشیم من در ضمن با هیچ صرافی کار نمیکنم

عقلت کمه داری wif رو با file مقایسه میکنی بچه برو مشقت بنویس

شت کوینی مثل wif رو فقط میشد شانسی روش سرمایه گذاشت و سود خوب برد. وگرن شت کوین چیه ک 8 سنت باشه کسی بره بخره ک بعد هم اونهمه باز رشد کنه.شما اگ قراره شانسی سرمایه گذاری کنی میتونی بری و شت بخری یا ارزهای خیلی پایین رده ک شاید شانست بزنه و سود خوب کنی. اما اگ قراره بعد بیت بخوای رو آلت کوین های خوب سرمایه گذاری کنی همین فایل یکی از اون هاست. ریزش شدید از 170 داشته و رو همین قیمت های بین 4 تا 6 میشه پله ای خرید. خیلی واضح داره فنر جمع میکنه واس ی صعود انفجاری فوق العاده. ولی صبر میخواد. و ابنکه هی مقایسه نکنی ک فلان ارز رفت این موند و این حرفا.