صرفا جهت اطلاع…
ی سری میان توی این سایت و این صفحه فانتوم بهرحال هرزگاهی پست کامنت ها نگاه میکنن ی سری واسه خنده ی سری هم جهت اینکه اطلاعاتی یا متنی مطلبی راجب رمز ارز تا تسکینی بر درد متضرر شدنشون…
ی سری هم هستن خب راه ارتباطی با خودم من چ تماس چ تلگرام یا هر فضا مجازی دیگه دارن پیام میدن میگن نظرت بگو بزن بنویس این مسله شاید برای خیلی ها باشه رخ بده
ی سری هم هرزگاهی در تایمی فرصت میشه خودم ب نسبت شرایط میام این قسمت ی متنی مطلبی قرار میدم حال چ تارگت و توضیحاتی یا مطلبی نصیحت وار شاید البته ب نسبت شرایط مارکت…
اما لطفا توجه کنید به این مسله چه اونهای ک میگن تحلیل میکنن متن قرار میدن چه اونهای ک میان استفاده کنن از اطلاعات درج شده…
دوستان توجه کنید وقتی زیاده روی کنید و هیچ دست اورد خروجی از متن مطالب شما ایجاد نشود اینکه چه اصراری دارید هر روز بیایید پست بزارید کامنت بزارید…
ی سری کلا میرن خبرها کپی میکنن اینجا قرار میدن خب همین خبرها خود سایت به لحظه دقیق تر از شما درج میکنه…
ی سری هم میرن حالا ی جا ی چی شنیدن خوندن میان درج میکنن…
تهش هیچ خروجی برای هیچ کسی نداره
یکی میاد میگه از استراتژی
یکی میاد خبراز ضررهاش میزنه
یکی میاد از ریزش سرمایه خودش میگه میخواد القا کنه
یکی گریه زاری میکنه
بجای خیلی از مسائل بیهوده پوچ از وقتتون بهترین استفاده ببرید کمی برای خودتون تحقیق کنید مطالعه کنید کمی اطلاعات عمومی خودتون ب نسبت اقتصاد کلی بالا ببرید جریانات مالی پول درگردش سر در بیارید
کسب کار نوین یاد بگیرید…
اگر هم کسی چیزی راجب این مارکت داره فکر میکنه مفید هست درج کنه به زبان خیلی ساده عامیانه تا همه بتوانند استفاده کنن…
نه اینکه مطالب تکراری ک همه درج کردن فقط با اسم های مختلف…
اگر شماها یک درصد ماجرا عمق این مارکت درک میکردید متوجه خواهید شد واقعا چقدر از دنیا عقب هستید هستیم و تمام این عقب موندگی های بخاطر ضعف دانش و اطلاعات لازم هست…
توی این مارکت با چهارتا خط کشیدن همه یاد گرفتن ب اسم خط روند غیره ب جایی نمیرسید روی چارت هرجا ی خط بندازی میشه خط روند…
سعی کنید اطلاعات دیتا داده های مفید پیدا کنید برسی کنید…
دیدین ی سری مثلا ی تارگتی میزارن قیمت ب نزدیکترین حالت ب تارگت نزدیک یا تاچ میشه این شانسی اتفاقی نیست دسترسی ب دیتا مناسب دارند که میتوانند شرایط بهتری تحلیل و نظر بدن…
سعی کنید پس تحقیق مطالعه بیشتر و اطلاعات مناسبی بدست بیارید و بعد به دیگران کمک کنید حتما…