تحلیل افزایش قیمت ustc و پیشنهادات جدید

سلام دوستان! وقت همگی بخیرو نیکی؛ افزایش قیمت USTC.

این افزایش ناگهانی قیمت USTC به‌دلیل ارائه پیشنهاده‌ی شماره ۱۲۱۰۲ برای طرح نهایی رپگ استیبل کوین ترا بود که دیروز در کیف پول ترا استیشن به رای‌گیری گذاشته شد و‌ چند مفاد مهم داره که می‌تونه خریداران رو تشویق به نگهداری ustc کنه. برای مثال، قفل ustc به صورت مدت‌دار و دریافت سود یکی از راه‌کارهای ارائه شده‌ست.
دوستانی که حجم بالای معاملات رو تنها دلیل خرید خود می‌دانند، مطلع باشند، از زمانی که معاملات فیوچر ustc در درصرافی بایننس و چند صرافی مطرح دیگه، اغاز شده، با افزایش چند درصدی قیمت، حجم معاملات در کوتاه‌ترین مدت افزایش پیدا می‌کنه ولی علیرغم حجم بالای معاملات، فوری روند نزولی میشه. به‌نظرم، تیم سابق و کنونی ترا، به‌جای پرداخت جریمه تقریبا ۵ میلیاردی به خزانه‌داری دولت امریکا بدون احیای ustc، با همین سرمایه و شاید هم کمتر این استیبل کوین رو می‌تونند به یک دلار برسونند. در واقع، با یک تیر دو نشون بزنند. بهترین‌ها رو براتون ارزو می‌کنم.

من با این نوسانات گول فروش نمیخورم

نتیجه رای گیری چه زمانی هست و نتیجه اش چه تاثیری داره؟؟

زمان رای‌گیری پیشنهاده‌ها ۶ روزه. تصویب بشه باید شبکه ابدیت بشه و برخی از صرافی‌های مطرح و کیف پول‌ها همکاری کنند و فعال باشند. چون ترس از سقوط دو‌سال قبل باعث ترس میشه و میل به فروش رو افزایش میده؛ و فروش ثبات هر بازاری رو متزلزل می‌کنه. چه با تصویب و اجرای این پیشنهاده و چه با راهکارهای دیگه شرکت ترا، برای مصونیت از روند حقوقی و قانونی سازمان بورس امریکا و بقا و استمرار فعالیت‌های خود بیش‌از پیش در صدد ثبات و بازگشت استیبل کوین خودش به یک دلاره. یه مصاحبه قبل از سقوط ustc از دوکوان دیدم که می‌‌گفت انجام کارهای هیجانی و محیرالعقول برای من سرگرمیه.

فعلا که ۷۸درصد نه بهش دادن.برید رای بله بدید.

اره.یدفعم گفت بعد از سقوط که افراد کمی ثروتمند میشن.