وقت بخیر دوستان . خب جدیدا یا بطور کلی عموما در این صفحه پیام های زیادی در مورد اینکه مثلا cake سقف قبلیش ۴۰دلار میرسه یا حتی رد میکنه و… دیدیم ! دلیل و علتش میگن که چون سقف قبلیش بوده پس دوباره حتمااا ب سقف قبلیش خواهد رسید!! اما این کاملا اشتباهه((هیچ دلیل و منطقی وجود نداره ک اگه یک ارزی یک سقفیو در گذشته زده پس حتما دوباره ب اون خواهد رسید))!
برای مثال کافیه ارز ترون TRX رو بررسی کنید، میبینید که TRX حدود ۶سال قبل سقف ۳۰سنتی زده بوده اما حتی با گذشت ۶سال هم نتونسته دوباره به سقف قبلیش ک ۶سال پیش زده برسه و الان هم قیمتش ۱۲ سنته!(با اینکه تو این مدت ۶سال ما چندین بولران و آلت سیزن خیلی اساسی و بزرگ داشتیم)) ((البته این موضوع هم در نظر بگیرید که TRX یکی از ارزهای بسیار خوب و محبوب کریپتوعه و شبکه اختصاصی خودشو داره و غیرمتمرکزه همراه با صرافی های غیرمتمرکز اختصاصی شبکش و در تمامی صرافی های جهان لیسته و درکل یک ارز کامل و اکیه))
خب در مورد cake ، آیا cake میتونه به سقف قبلیش برسه و حتی ازش بگذره؟؟ متاسفانه در حال حاضر جواب منفیه و کیک حتی در بهترین حالت شاید ب قیمت حدود ۷ یا ۸دلار طی ۲ سال آینده برسه دقت کنید اونم در بهترین حالت!!! و زمانیکه ب این عدد حدود ۸ دلار رسید اونموقع باید بررسی شه که آیا میتونه بالاتر بره یا خیر!!
پس دوستان لطفا به حرف استادنماها و رویافروشان گوش ندید و دچار توهم نشید!! تعصب و خوش بینی بیش از حد و رویاپردازی کنار بزارید تا سرمایتون از دست ندید .
میدونم این حرفا شاید ب بعضیا خوش نیاد اما متاسفانه حقیقته ((منم بلدم بگم چن روز یا چن ماه دیگه ۴۰دلار یا ۱۰۰میشه و لایک جمع کنم اما وقتی دروغه و رویافروشیه پس درست نیس))
درضمن من چن هفته قبل هم اعلام کردم سقف امسال cake همون 5.2دلار بود ک حدود ۲ماه پیش زده شده بود!
برای دوستانی که ب توکن cake علاقه دارن یا سوالی دارن ، حتما پیام های قبلیم بخونن که در مورد قابلیت های صرافی پنکیک و همینطور مکانسیم انتشار و سوختن هفتگی و تورم کیک کامل توضیح دادم
همچین توییت هایی هر وقت دیدید تا میتونید کیک بخرید
با این مارکت کپ و کاهش تورمی که داره کیک سقف قبلیش براش مثل آب خوردنه
دوستان یه سری فهمیدند کیک مفت شده خوابشم نمیدیدند کیک بعد دو سال به زیر ۳ دلار برسه اونم وقتی بیت کوین بالای ۶۰ هزار دلاره
پس میخوان تا میتونن مفت تر بخرند طمع میکنند و طومار مینویسند
چه دلیلی داره کسی که کیک نداره بیاد همچین طوماری بنویسه و منفی بافی کنه
این اشخاص قطعا دارند پله ای میخرند شکر خدا بورس نیست بتونن جو بدن این پروژه داره سخت کار میکنه و چیزهای عظیمی ازش بیرون میاد
فقط صبر
خودت بریدی خودت دوختی
خودت سوال کردی خودت جواب خودتو دادی
خود بنیانگذاران کیک اینطور دقیق در مورد کیک حرف نمیزنن ک تو میزنی
تی ار ایکسو با کیک یکی میکنی؟جالبه..
در ضمن هرکس بگه بخر هیچوقت منفعتی نمیبره از خرید افراد دیگه…مگه بورسه یا ایلان ماسک میخواد سرمایه گزاری کنه تو این ارز که یکدفعه کیک بپره بره بالا؟کل حرفاتو یک دور بخون ببین خودت منطقی میبینی تو حرفات یا نه؟تو نخر.نمیدونم چرا میای این زیر کامنت هم میزاری اگه این ارز اینقدر بده…جالبه
بالاخره یکیم حرف حق زد .
البته ما امیدواریم و حرف شما ملاک نیست ولی حداقل منطقی تر عمل می کنیم و خرید نمی کنیم اگر بالا رفت همینی که دتریم بسه پایین اومد یا درجا زد دیکه بدتر نمیشه
فقط این آقا حرف حق زد ،عجب
دوس دارم از این پیامم اسکرین بگیرید الخصوص قسمتیکه گفتم سقف امسال 5.2دلار بوده(البته چندین هفته پیشم اعلام کردم چک کنید))
لطفا اسکرین بگیرید و یادگاری نگه دارید ((همین افرادی مث همین کاربرتازه وارد ک این زیر پیام گذاشته یا ساشانصیری وقتی کیک بالای ۴.۵دلار بود جوسازی میکردن و میگفتن بخر بخر(پیاماشون موجوده میتونید چک کنید)) خب هم خودشون خریدن و سرمایشون در حال حاضر در طول مدت ۴۰روز نصف شده هم افرادیکه ب حرف اینا گوش دادن سرمایشون نصف شده