رفقا گزینه کلیم فعال شده خوب گوش بدین چی میگم یه وقت اشتباه وصل نکنید ب ولت تلگرام ک همه موجودی میپره
خب گزینه ها رو تا اخر نکست نکست رد کنید تند تند نزنید دونه ب دونه بزنید اخرین گزینه شکل یه خرگوش میاد دوتا گزینه داره یکی کانکت ولت یکی great wallet شما باید گزینه کانکت ولت رو بزنید (قبل هم این کار ها حتما کیف پول تونکیپر نصب کنید) وقتی گزینه کانت ولت رو زدین اگه تونکیپر نصب کرده باشید اتومات ایکون تونکیپر رو میبینید و کلیک کنید رو تو کیف تونکیپر خودش میبرتتون تویه کیف پول تون کیپر اونجا هم گزینه ابی رنگ ک نوشته کانکت ولت رو بزنید بعد تیک done میزنه و تمام قبل همه این کارها تونکیپر رو اپدیت کنید اگه اپدیت نیست امیدوارم ک همتون پر سود باشید❤
من دقیق طبق گفته شما مراحل رو رفتم اما هنوز ننشسته به کیف پولم در ضمن TON هم داخل TONKEEPER نداشتم مشکلی پیش نمیاد ؟
شرمنده من میزنم ولی باز تو خوده کانال نات کوین نشون میده موجودی چقدره مگه نباید انتقال داده بشه
بعدش میآید داخل کیف تون کیپیر
این مراحل که فرمودین انجام گرفته شد. سوالی که هست. چه زمانی نات کوینها تو کیف tonkeeper بالا میاد ؟.چون الان روی صفحه اصلی tonkeeperفقط موجودی ton رو نشون میده
سلام من وصل تون کیپر کردم ولی هنوز توی تون کیپر موجودی نشون نمیده
چرا داخل تونکیپر نشون نمیده؟؟؟
دوستات گلم فقط شما وصل کردید به کیف پول هنوز گزینه انتقال فعال نیست فعال بشه میزنید انتقال میده به تن کیپر
هنوز لیست نشده که بشینه داخل حسابت
اگه به تون کیدر وصل کردی
دیگه کاری نکن تا زمان لیست
به امید ۱۰ سنت شدنش
روزی ک لیست بشه وارد کیف پول میشه الان شما فقط ادرس کیف پول رو دادین باید صبر کنید تا روز لیست شدن یعنی پنج شنبه همین هفته در ضمن باید تویه کیف پول هم حداقل یه دونه ارز تون داشته باشید برایه کارمزد شبکه اس
روزی ک لیست بشه وارد کیف پول میشه ینی پنج شنبه
شما احتمالا یا تلگرامت اپدیت نیست یا مرورگر گوگل یا اینکه خود کیف تونکیپرتون اپدیت نیست حتما اپدیت کنید یکی از اینها اپدیت نباشه جواب نمیده
باید حداقل یک واحد ارز تون داخل کیف پول برا کارمزد شبکه باشه صبایه اون شما بخاید فردا پس فردا بفروشید یا هر چیزی برا کارمزد شبکه لازمه ک ارز تون داخل کیف پول باشه پس چ بهتره همین الان ک تا قیمت تون خیلی بالا نرفته بگیرید