شما فكر ميكنين كه پول دراوردن از دست سرمايه داراي دنيا كار راحتيه
ميخوام روي ٥٧ سنت يا ٥٨ سنت متيك بخرك روي ٧٠ سنت بفروشم اينو گفتم كه من ميدونم كي بايد بخرم و كي بفروشم
اما فايل الان بايد راحت ١٦ دلار باشه و سياست هاي پشت پرده نگذاشته و تا هولدرها رو خسته نكنه رشد نميكنه
اما چاره اي ندارن بايد فايل شروع به پرواز كنه
اعداد رو هم گفتم ٢٥ و اصلاح ١٦ و بعد ٣٥-٤٠ و تا ٢٢ اصلاح و بعد پرواز تا عددي كه فقط خودم ميدونم كجا بايد خارج بشم چون خيلي بي ادبي و بي احترامي ديدم هيچوقت عدد خروج رو نميگم
اما من همچنان ميگم فايل رو پله اي بخريد نگه داريد
تو چاغال ممد رضا اگه میدونی فایل انقدر میریزه پس چرا همش روی اعداد بالا به ملت میگی بخرید؟ خودت معلومه میدونی چکار کنی چون از افراد صرافی هستی و همش این حرف رو به بقیه میزنی
سلام دوست گرامی محمد رضا اونایی که باید بفهمن تو چی میگی میفهمن احتیاج به توضیح اضافی نیست( بزار هر کس هر چی میخواد بگه) من به شخصه خودم با یه گروه قدر فعالیت دارم اول ۸۰ درصدفایل و بعدش ۲۰ درصد کیک هر چقدر بشه فعلا میخرم شما تحلیلات دقیقا درسته ولی این بازار ریاضی محض نیست که بشه دقیقا گف چی میشه ولی در انتها معلوم میشه کت تن کیه" بدرود"“”
متاسفانه همه دلشون می خواد یک شبه رشد کنن و پولدار بشن ، مفهوم هولدر یعنی کسی که در بعضی موارد تا هفت یا هشت سال روی یک زمین یا ارز یا طلا سرمایه گذاری کند و صبور باشد، من خودم بیت کوین را روی 3500 دلار خریدم و چندین با که رشد کرد فروختم و دوباره پس از ریزش اضافه کردم این چیزی که میگم در یک بازه هشت ساله اتفاق افتاده ، و الن هم تارگتم را گذاشتم بالای سیصد هزار دلار بعد از آن میکشم کنار و میروم دنبال بهره بردن از پول و زندگی می کنم🧿
پس صبور باشید فراموش نکنید برای هزار مین بار میگم طاقت بیارید و هرگز و هرگز با ضرر نفروشید حتی اگر چند سال طول کشید ، بعد هم هنوز کدام آلت کوین رشد کرده که Fil بخواد رشد کنه ، آلت سیزن بزودی شروع میشه، بجای این حرفهای چرت و پرت بروید و اطلاعات خود را زیاد کنید و آموزش ببینید، یوتیوب پر است از کلیپ های آموزشی