رفع مشکل انتقال در تلگرام

کسانی که نمیتونن به کیف انتقال بدن errorمیده
یک بار تلگرام و حذف و نصب کنین
مشکل برطرف میشه

کیف پولو از ربات جدا و دوباره وصل کنید درست میشه

کاش بابات اون شب خواب میموند

چرا میخوای ده نفرو بدبخت کنی. K یر دهنت

دوستان حذف کنید نات کوین کلا از دست میره به این ادم های فشاری توجه نکنید

برادر داخل تو کیپر بشوید یک ولت دیگه بسازید یعنی داخل خوده ولت یک ولت دیگه بسازید به ربات کانکتش کنید برداشت انجام میشه چون چند تا اکانت رو به یک کیف کانکت کردی نمیشه جابجا بشه اکانت دوم ولت رو بساز کانکت و انتقال تماماممممممم

حالت خوبه؟؟

روانی.!!!

این چه لاشی بازیه بیرون میاری اونایی که نمیدون انجام میدن بخاطر همینه که ایران جایی نمیرسه چون یه مشت ادم بی بوته ای مث شما داخلشه

خیلی بی وجدان و بی شرفی حذف تلگرام یعنی از دست دادن همه توکن ها یا درست بگو بگو لوگات معمولی انیستال اینستال معمولی که چهار نفر استفاده کنن یا از قصد میگی حذف کنید که مردم تازه کارا دیلیت اکانت کنن بدبخت شن هیچ کس همچین کاری نکنه مشکل به خاطر حجم بالا انتقال هست چندروز دیگه برای اونایی که ارور زده برطرف میشه برای حیلی ها هیچ مشکلی نبوده مثل خودم راحت مثل اب خوردن برداشت زدم فقط به ممو توجه کنید

نه حاجی مشکل اینه که هر اکانت باید به یه ولت جدا کاره بریزیم یعنی باید کیف پول اولی دیسکانکت کرد یه ولت جدید تو تنکیپر بسازیم دوباره کانکت کنیم تا واریز انحام شه من امروز سه اکانت داشتم هر کدوم به ولت جدید زدم واریز شد دیگه ارور نداد

چرا حرف مفت میزنی مردک

سلام داداش ،منم این مشکل رو دارم سه تا اکانت دارم نمیتونم وصل کنم به تونکیپر ،دقیقا باید چیکار کنم ،ممنون میشم راهنماییم کنی