استراتژی معاملات رباتیک

عمده معاملات بازارهای مالی بر پایه ربات هایی که براساس الگوریتم های مشخص پیاده شده انجام میشه.و بسیار دقیق و میلیمتری داره عمل می‌کنه.اگر به سود نمیرسی بررسی کن کدوم مورد رو رعایت نکردی.رعایت کن و بعد بیبین‌ به چه سودی میرسی

شمااگر به این بازار علاقه مند باشی.(نه اینکه فقط برات جذاب باشه) علاقه مند باشی به چارت و نقشه و الگوریتم واندیکاتور.

آموزش درست گذرانده باشی.

چارت رو قشنگ بفهمی!.نه اینکه فقط بیبینی.قشنگ بفهمی

مدیریت سرمایه داشته باشی
ریسک به ریواردت یک به ۳ باشه(شما اگر ریسک به ریواردت یک به سه باشه و هر دفعه با یک حجم مشخص وارد معامله بشی از هر ده معامله پنج تاش هم ضرر بخوره بازم تو سودی)
برای معاملاتت حدضرر بذاری
کنترل هیجان داشته باشی.بتونی مثل ربات بی احساس باشی.
شغلت همین باشه یعنی روزی ۸ ساعت مثل کارمند پای چارت و بررسی بازار باشی. نه اینکه وسط کارت یا از سرکار برگشتی تازه میخای وارد معامله بشی

اگر سود نکردی بیا بگو این بازار قماره یا کلاهبرداریه.

فقط ۱۰ درصد افراد از این بازار سود میبرن چون فقط ۱۰ درصد افراد هستن که موارد بالا رو رعایت میکنن.و برای همینه ۹۰ درصد افراد از این بازار سود نمیبرن. میخای جزو ۱۰ درصد باشی خیلی سادس موارد بالا رو رعایت کن.

مگه بیتکوین یک جاندار با عقل و هوش است که بخواد روی یک برنامه خاص تغییر بکنه و شما بتونی حرکاتشو پیشبینی کنی؟ یا یک نیاز حیاتی مثل گندم و نفت و غیره است که باتوجه به نیاز جامعه بشه روند صعود و سقوط رو تحلیل کرد؟ تو این ۴ سال که من دیدم ۹۰ درصد پیشبینی ها اشتباه بوده و اون ۱۰ درصد هم شانسی بوده. غیر از این بود کسی هیچوقت ضرر نمیکرد و همه از همون عده ای که درستکار بودند خط معامله دقیق میگرفتن. بالا و پایین رفتن بیتکوین با خریدهای بزرگ و فروشهای بزرگ نهنگهاست.

محمد جان چجوری سیوت کنم دادا؟

بخدا اونایی ک دیس زدن جز اون ۹۰ درصد هستند ک براشون سخته

سلام .واقعا حرفات و باید با آب طلا نوشت و تمام کلماتی که اینجا نوشتید عین واقعیت هست .و من متعجبم ازون آدمهای مریضی که دیسلایک کردن و واقعا براشون متاسفم .

۱۰ درصد و چه جوری بدست آوردی؟

دوست عزیز من ک اصلا ترید بلد نیستم می‌خوام ی ارز بخرم و ولش کنم برا بیست سال دیگه برا بچم.کاره دیگه ازم بر نمیاد.چیکار کنم و چی بخرم ب نظرتون؟

کاملا باهات موافقم هرکاری اصول خودشو میخواد، متاسفانه تو این کشور همه داریم عادت میکنیم بدون تخصص نظر میدیم و وارد یه چیزی میشیم بس که همه جا هرکی هرکیه :ok_hand:t2:

جسارتا پول این سود از کجا حاصل میشه؟ نه محصولی و نه بازاری؟ چطوری 90% ضرر میکنن و 10% سود؟!
آیا همین نیست که سود اون 10% از جیب 90% دیگه تامین شده؟

تمام مواردی هم گفتی بازم قمار چون تمام تریدر های موفق هم تو همین چن وقت لیکویید شدن