قیمت بیت و فانتوم و بار دیگه ثابت شد که نمیشه به تارگت ها و قیمتهای بعضی از دوستان اعتماد کرد هر چند که اعتماد تعدادی رو جلب کرده باشن !
بازار مالی یعنی احتمالات و قطعیتی نداره!
بر اساس تارگت و هدفی که حتی افراد مورد قبول نباید قطعا معامله ای انجام داد و رعایت اصول بازار مالی ریسک رو به شدت پایین میاره و آخرین نفری که باید تصمیم بگیره خودتی و خودت ، یعنی صرفا براساس گفته اشخاص بخصوص اینجا معامله ای انجام ندین!
دوست عزیزم درحال حاضر در حال پول بک زدنیم قطعا قطعا قطع به یقین چنان بالا بره که خودتم باور نکنی. ( من نمیخاستم چیزی بنویسم،ولی دوس ندارم کسی ضرر کنه فروش الآن اشتباهه محضه از من به یادگار بمونه) فقط حوصله. اگر کسی هم نظر داشت کامنت کنه. فعلا بای
درود
باید توصیه نخر و بفروش را بنا به وضعیت خرید هر کس بکار برد. برخی پایین خریده اند، میخواهند الان با 10 تا 35 درصد سود بفروشند. برخی در بالاتر از قیمت الان خریده اند، برخی اسپات، نوسان کوتاه مدت میگیرند . برخی فیوچرز اهرم بالا میگیرند. برخی فیوچرز اهرم پایین 2 تا 3 میگیرند. برخی ازین ارز خروج میزنند به ارز دیگه یا بازارهای طلا و مسکن و خودرو و … میروند. برخی میفروشند به کسب وکار تازه میزنند. برخی تازه میخواهند ورود کنند. و برخی برخی برخی
…
درود
مینا گرامی، خودتان با Tradingview هم فانتوم و هم بیت کوین در تمام Time Frame ها از هفتگی تا 5 دقیقه بررسی کنید. اخبار و نزدیکی به برخی تاریخهای مهم مالی و اقتصادی هم مهم است. و اخبار بیتکوین و اتریوم و آن ارز هم مهم است.
ردگیری جابجایی و معاملات نهنگها هم مهم است.
سلام استادگرامی: در گذشته و اوایل کارم آنقدر من ضرر دادم بالا میخریدم ،میترسیدم ،استرس داشتم،احساسی عمل میکردم،صبرنداشتم،عجول بودم وآخرسرم ضرر پشت ضرر.
شاید لحن من تُند باشه ولی به روح پدرومادر قسم از روی محبت ودلسوزیه. بازم فرمایشات شما متین واطاعت امر.