سبد سرمایه گذاری و تحلیل های بلندمدت

با سلام در سایت فعالیتی ندارم به علت اینکه جو خوبی نداره
به دوج و لیش اعتقاد سختی دارم. سبد اصلی من به ترتیب دوج کوین، لیش ، بن ، چیلیز .
البته که ارز های دیگه ای هم داریم ولی سبد اصلی با سرمایه اصلی و زیادم رو گفتم. تحلیل های ما ثابت هست. یعنی تحلیل قدیمی مارو ببینید کافیه، اپدیت بخصوصی نداره. چیلیز رو بنظرم باید زود تر از بقیه بفروشیم. نمیتونم از زمان و تارگت اصلی ارز های مد نظر صحبت کنم ولی اول چیلیز و دوم بن و بعد آخر دوج و لیش همزمان به تارگت میرسن.
1 دلار برای چیلیز عددی نیست. تیر ماه خاطره خواهد شد، شهریور شیرین
در ضمن در آخر ما هم آدمیم شاید اشتباه کردیم البته که با توجه به 7 سال سابقه و هرچه دقت داشتیم 4 ارز رو انتخاب کردیم. به امید اینکه شما هم سود کنید ما هم
تصمیم نهایی با شماست و فرصت محدود
تیر ماه آخرین فرصت خرید برای این 4 ارز خواهد بود.

با تشکر از زحمات شما.. خدا خیرت بده

سلام Nos عزیز وجود شما تو این کانال باعث دلگرمیه لطفا وخواهشا تا آخرش تو این کانال باش تا به موقع خروج بزنیم اینجا خیلی از ماها ضربات مالی شدیدی خوردیم تو این چند سال خواهشا شما اینجا زود به زود سر بزنید که ما به موقع وکم کم خروج بزنیم انشالله دعای خیر ما هم همیشه پشت سر شماست

سعی میکنم
حتما یادتون باشه نگفتیم فقط چیلیز بخرید بلکه حداقل اسم ۴ ارز رو گفتم و چیلیز چهارمی هست.
(به هیچ وجه توصیه خرید نمیکنم مگر با تحلیل خودتون)
فقط ازتون خواهشی که دارم اینه که قیمت الان ۴ ارز رو یکجایی بنویسید و سال ۲۰۲۵ ath جدید همین ارزارو نگاه کنید. دقت کنید ath یا سقف قیمتی جدیدی که قراره بزنن رو میگم. یادآوری کنم که نمیگیم ۲۰۲۵ به ath میرسن بلکه چیلیز تا ۲۰۲۵ کارشو کرده و تموم شده! به غیر دوج و لیش که اره بیشتر طول میکشن و در کل کوچه و خیابونا و اخبار پخش میشن!
دوج ۱۴ سنت
لیش ۳۸۰ دلار
بن ۵۵ سنت
چیلیز ۱۲ سنت
قول میدم‌ تعجب کنید

تحلیلت درباره ویوز هموز همونه؟
80 تا 120 دلار
آخه یه ریزش ناجور انجام داد هفته پیش

سلام فعلا که دوج کوینت به فنا رفته خدا به داد چیلیز برسه
البته چون بازی های جام ملت های اروپا همین روزا شروع میشه احتمال زیاد چیلیز بیاد بالا

امیدوارم کل سبد ویوز نباشه. ریزشی که در ویوز اتفاق افتاد غیرقابل پیشبینی بود. صبر میکنیم و اگر ماه سپتامبر اکتبر به بالای۶ ۷ دلار در ارز ویوز رسیدیم نگرانی وجود نداره ولی اگر در این تاریخ زیر ۴ دلار بودیم یعنی ویوز خراب شد. البته نمیگیم صفر میشه بلکه تا اخر بول‌ران سود کمی نسبت به بقیه ارزا میده. مثلا در این صورت تا ۱۰ ۱۵ دلار حرکت میکنه.
حتما سبد داشته باشید و حداقل ۳ ارز حداکثر ۶ ارز وقتی زیر ۵ هزار دلار سرمایه دارید.

دوج کوین رو وقتی ۶ ۷ سنت بود گفتیم ۲۰ ۲۲ رو میبینه و میریزه تا ۱۲
الان هم میگم ۱ دلار برای دوج مثل همین ۷۰ هزار برای بیت کوینه
من نمیگم بخرید ولی ماه سپتامبر و اکتبر یه سری به قیمت دوج بزنید شخصا دوج رو زیر ۲ دلار اصلا فروشنده نیستم.

با تشکر از زحمات فراوان شما.. درود و برکت بیکران به شما

شما کانالی چیزی نداری ما تحلیل های شمارو ببینیم

سلام.وقت بخیر
استاد اگر امکانش هست ارزهای egldو matikرا هم بررسی میفرمایید.ممنون میشم