صبر و اعتماد به نفس در بازار

زهرا خانم
سرمایه گذاری در این بازار دل و جرات بزرگی میخواد و جای آدم های ضعیف نیست چون براحتی مثل آب خوردن طعمه خواهی شد.
عزیزم بعضی مواقع همین اصلاح کوچک یک فرصت طلایی برای سوار شدن هستش

من خودم و شاید خیلی ها کاش کاش میکنیم که چرا در پله های پایین تر زیاد ورود نداشتیم
خواهر بزرگ ارزی خریدم بعد از یک هفته پولم یک چهارمش باقی مونده بود و با صبر و بدون اینکه بهش فکر کنم بعد از مدتی چند برابر شد

بله قبول دارم شما ۱۰ میلیون تومان از زندگی در این شرایط سخت کندی و وارد این بازار کردی و باید حفظش کنی
خوب برای چی تو این بازار اومدی حتما شنیدی فلانی با همون ۱۰ تومان میلیاردر شده ، بله این اتفاق افتاده اما صبور بوده و برای همون مبلغ کمش‌ برنامه داشته
من خودم ۱۰ میلیون تومان فقط خرج توکن بونک در پارسال کردم و همون مبلغ تا ۲ میلیون هم پایین اومد اما امروز نزدیک ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون توکنش را دارم و حتی چندین برابر هم شده نفروختم.

اگه میخوای از این دریای بزرگ صید خوبی داشته باشی پس لطفا تحمل کن بهت قول شرف میدم همین ۱۰ تومانت سال دیگه این موقع ۱ میلیارد خواهد شد اگه اصول بازار را هم رعایت کنی و صبور باشی و از این شاخه به اون شاخه نپری.

آقای بختیاری مرسی از پیامهای پر از انرژیتون واقعا برای خیلی از بچه‌ ها قوت قلب هستین ،انشاالله همینطور باشه که شما میفرمایید .

ممنون از دلگرمیتون، باور کنم که برمیگرده و حداقل به پول خودم برسم ، سود نمیخوام

آقای بختیاری توضیح دادن که نگران پولتونون نباشید ،به کم قانع نباشید و روانشناسی بازار رو روی امواج یاد بگیرید