۳۵۰ میلیونم شده ۲۸۰ به امام حسین قسم،با این که تا یک سال بهش نیاز ندارم ،ولی استرس دازم اصلا اعصابم بخدا قسم خرد شده،با این که میخچام هودلش باشم،کسی تحلیلگر واقعی با تجربه لطفا دلداریم بدع،من خودم ۳ سال خرید فروش میکنم ولی این بار پولم زیاد ترسم و اعصاب خردیم ببشتر شده،دست خودم نیست
در اینکه بازار برمیگرده شکی نیست، اصلا دلیلی به استرس نیست، تا زمانی که نفروختین ضرر نکردین، ضرر موقعی هست که فروخته باشی، پس صبر کردن بهترین کاره
منم همینم با این تفاوت ک پول نیاز شدم نمیدونم چیکار کنم
داداش قیمت مدام چک نکن برو دوسال دیگ بیا
بخاطر که هی عصابت بهم نریزه و استرس نداشته باشی ی مدت بازار هارو دنبال نکن سه ماه دیگه بیا یک میلیارد برداشت بزن برو پی کارو زندگیت…
صبر کن از من که بیشتر تو ضرر نیستی یه ارز بخری روقیمت سی هزار تومن الان شده سه هزار تومن چی میگفتی
اگ هولدری اصلا بیخیالش شو نگاه نکن ی مدت برمیگرده ایشالا
هیچ ترسی نداره منم شرایطم مثل تو هست
توکلت به اون دلبرجان (الله)باشه
دوست من کل مارکت ریزشی هس. ریزش بیت از یه طرف. فروش نات های استیک شده از طرف دیگه و شاخص ترس بر بازار غلبه کرده که باعث شده فشار فروش بالا باشه. اگه بصورت فرسایشی تا دوشنبه بازار جهش مشخصی رو به بالا نداشت بنظرم تا بلند مدت باید هولد کنیم. در هولد ارزهای معتبر شکی نیس فقط صبر میخاد و اعصاب
سلام همه پول گذاشتن تحلیل بازارو ولش کن گوشیتو ببند برو سه چهار ماه دیگه نگا کن ( ارز دیجیتال معنی واقعیش اینه .بازاریست که افراد عجول سرمایه خود را به افراد صبور میدهند . انشالله که پولت برمیگرده . و شک نکن حتما برمیگرده فقط زمان میبره فقط وسوسه فروش نداشته باش
این ریزش منطقی بود، خیلی از انتهای استیک شده خارج شدن، باید این ریزش به وجود میومد، به نظر من تا یک ماه اینده صعود نداریم، برید نصف تحلیلهای کند این رو ببینین، همه زده ان صعودی، این ارز نو پاست، کندل کمکی به پیشبینی شده نمیکنه
یه کامنت الان گذاشتم میتونی پروفمو نگاه کنی
ما خیلی بیشتر از مبلغ شما گذاشتیم، و تو هر مرحله که اومد پایین مجدد خرید میکنیم. درحال حاضر دقیقا عین شما تو ضرر هستیم، نیاز نیست هر یک ساعت چک کنی اصلا نگران نباش، فقط رشد شروع کرد، رسید به اصل مبلغ خودت، صبر کن تا بره بالاتر سود مبلغ خودتو برداشت کنی، ترس باعث میشه تو ضرر فروش انجام بدی، یا تو اوایل رشد فروش انجام بدی.
هر موقه دیدی همه رمز ارز ها رشد کردن این سرجاش موند اون موقه ابراز نگرانی کن.
هفته بعد بیا 500ملیون بردار برو.قرار بود این مدل ارزا نابود بشن این همه ایرداپ تلگرامی عرضه نمیشد
هی موهامو سفید شد توی این صبر کردنها عینکی شدیم ناراحتی اعصاب گرفتیم خود کرده راه تدبیر نیست به قول دوستمون که میگفت لامذهب مثل آب تهران میمونه ازش بخوری دیگه نمیشه ازش دل کنده دوسال توی این بازار سرگردونم که ضرر سنگینی که دوسال پیش کردمو در بیارم
بزودی هکرها میبرن بالا نگران نباش
منم ۶۰ هزار تا نات را روی قیمت ۱۵۰۰ تومن خرید زدم و کلی الان تو ضرر هستم اما شما فکر کن دانه کاشتی
بالاخره این دانه ای کاشتی سبز میشه و یک دانه ات به چند تا دانه ارزش پیدا میکنه اما اگر صبر داشته باشی
و تو ضرر نفروشی
یه مدتی برو به کارهای دیگه ات برس و به هیچی فکر نکن
یکی از تحلیلکرها ی خوبی که منمیشناسم میگفت هر چی خریدید تا آخر سال نگه دارید حتی اگر ۹۰ درصد تو ضرر باشید
نیمه اول سال هر چی میتونید بخرید در ریزشها