سلام آقا میثم عزیز، الآن تو این صفحه تنها کسیکه تارگتاش دقیق به هدف میخوره شمایید، من ۲۱۰۰ تا فانتوم دارم وقتی قیمت رسید به ۱.۲ پولم شد سه برابر و اشتباه کردم به امید قیمتای بالاتر نفروختم، میشه بفرمایید احتمال میدید تا کی دوباره به این قیمتا یا بالاتر برسه، اصلا بازم میرسه یا نه بهتره که الان که تقریباً سر به سرم بفروشم
من هنوز منتظرم قیمت فانتوم بیاد به عدد 0.42
و این اتفاق رخ میده
اما باز هم تکرار ماجرا هست فانتوم میاد بالای یک دلار و سقف عددی همین سال ک براش عدد 1.2298بوده هم ارتقاع میدهد…
مارکت هنوز در روند صعودی هست اما جهت قیمت ها ریزشی یا ب سمتی رفتن که بهش میگیم موقعیت خرید…
این چرخه همیشه در همه حال سال وجود داشته دارد شش ماه سال صعود شش مال سال ریزش یا اصلاح قیمتی…
من ب عنوان کسی ک دارم ترید میکنم و هولد هم انجام میدم فانتوم درجهت هولد صرفا در قیمت های مختلف دارم و خرید میزنم همیشه…
0.52
0.48
0.42
این سه تارگت اگر قیمت ب هر کدوم رسید من خریدار هستم
و اگر 0.42 ب پایین بزنه مثلا بیاد توی کانال سی سنت بین 0.30الی0.39این کانال عددی قرار بگیره
استاپ ماجرا میشود 0.26
یعنی این احتمال باید بدیم که اگر سطح 0.42از دست برورد ممکنه تا 0.26هم پایین بیاد
همه اینها برحسب اگر اما شاید در کل احتمالاتی هست ک ب عنوان ی معامله گر کریپتو باید بدانید و دلیل هم نمیشه قطعیت داشته باشه باید بدانید اگر چنین شرایطی شد چ کار کنید…
این ی طرف ماجرا در فاز ریزشی…
اما طرف دیگه ماجرا…
ما فانتوم در چنین شرایطی الان میبینیم یک سطح حجم فروش بسیار هست یا همون سطح مقاومتی عدد 0.6555
اگر حمایت بشود و ب بالای این عدد بیاد
1.03
1.19
این و تارگت خیلی راحت تاچ میشه
و در نهایت
تارگت نهایی
1.59
در کوتاه مدت حال این کوناه مدت خودش ی تعریفی دارد
سوال اینکه آیا قیمت اول پایین میاد بعد میره بالا یا بالا میره بعد میاد پایین…
من دیروز چند پست قبل تر تارگت های تایم کوتاه فانتوم نوشتم از 0.48ک قیمت بوده تا عدد 0.64 حال قیمت تا حدود 0.56هم امده و میاد تا 0.64
ولی هنوز من معتقدم مارکت پایین تر از اینها میاد چون ما بیت کوین برای اعداد 63و 60و حتی 47هزار هم داریم
در نتیجه فانتوم هم برای 0.42و شاید کمتر هم بببنیم این موارد براساس اطلاعات داده ها دیتا موجود…
اما نظر شخصی خودم اول قیمت میاد به کف 0.42و بعد حرکت میکنه برای تارکت های بالاتر از یک دلار
پیشنهاد من برای اونهای ک فانتوم دارند اینکه تا الان صبور بودید همچنان صبر کنید وارد سود میشوید خیلی زود شاید بیست روز دیگه اما بدانید تا وقتی دارای خودتان ران نفروختید ضرر نکردید فقط ارزش ریالی یا دلاری کم شده…
و زمانی هم وارد سود شدین حداقل پنجاه درصد بفروشید به خودتون ظلم نکنید…
توی این صفحه فریب ی سری افراد مجازی ک موجودیت ندارند و فقط میخوان ی پستی درج کنند دیگران مسخره کنند توجه نکنید واقع بین باشید…
اگر نقد هستید از موقعیت ها برای ورود استفاده کنید اما هوشمندانه…
به خودتون ظلم نکنید،جمله فشنگ و بجا ![]()
![]()
سلام وقتتون بخیر
لطف می کنید لینک کانال تلگرام برام بفرستید
اینجا نیستم ک بخوام کانال یا گروه تلگرامی خودم یا هر کسی تبلیغات کنم ی بخشی از تاییم صرفا اگر مارکت و شرایط فانتوم گاهی برسی میکنم مطلبی درج میکنم…
ولی خب تلگرام بعد اسمم رو اکانت زده
سلام آقا میثم خسته نباشی داداش من میخوام. فانتوم بگیرم و منتظر بمونم بالای یک دلار بفروشم الان خرید بزنم یا پایین میاد ؟خیلی گیرم پول کسی دستم بود و نابودش کردم اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون و سپاسگزارم