سلام ارز ادب به هموطنان عزیز مابین سال ۱۳۹۹ و۱۴۰۰ ۸۰۰میلیون ارز ایاس خریدم یادمه یک همکار داشتم حدود ۷۵۰میلیون داد یک جک s5 شیک خرید ۸۰۰ میلیون من بعد ار گذشت چندین سال الان شده بیست میلیون هفتصد هزار تومان داداشای عزیزم هموطن عزیز تو رو قرآن نه این ارز بلکه تمام ارزها رو تبلیغ نکنید منم با تبلیغ یه بنده خدایی اومدم و۸۰۰ میلیون پول که تمام پس اندازم در اون زمان بود رو ایاس خریدم وکلی ضربه خوردم در آخر اگر یکم برا سرمایه ای که داری ارزش قائلی سمت این اشغال ایاس اصلآ نیا متشکرم
یه جای کار رو داری اشتبا میگی اولا جک اونزمان حدود سیصد و خورده ای بود چون ماخودمون جک داشتیم
دوما کدوم آدم عاقلی میاد ۸۰۰ میلیون فقط برای یک ارز میزاره ،۸۰۰ میلیون فقط میشه برای بیت گذاشت که اونزمان هر بیت تقریبا چهارصد میلیون بود شما یک یا دوتا بیت خریده بودی الان ۸ میلیارد پول داشتی
وقتی بیت چهارصد بوده شما چطور ۸۰۰ برای یک ارز متفرقه دادی
اینطوریکه من دارم نمودار قیمتی این ارز رو میبینم مثل ریپل یه ارز بی بخاری هستش
یه ارز وقتی کهنه میشه و رشد نمیکنه دیگه نباید وقت و سرمایه رو براش تلف کنیم
این ارز بنظرمن فایده ای نداره ،الان که بازار سرتاسر سبزه این ترز قرمزه
تو سال 99 گرفتی با قیمت حول و حوش 2 تا 4 دلار و سال 400 تا 10 دلار رفت، چرا نفروختی و طمع کردی و الان اینجا ضد تبلیغ میذاری، طمع کردی جانم طمع
جفتتون دروغ میگید، من سال ۹۹ با اخویم نمایشگاه زدیم، جک قیمتش ۵۷ میلیون بود تازه اونم نصف نقد نصف قسطی میتونستی بگیری