ارز قابل اعتماد نیست

رفتاری که از این ارز من میبینم، هیچ منطقی پشتش نیست.
بیشتر نشون میده که نه حمایتی داره و همچنین داره دستکاری میشه بازارش.
با هایپ و این دلیل که بایننس فیوچرز لیستش کرده نمیشه بهش اعتماد کرد.
چون ارزی که اول بره فیوچرز بایننس دیگه نمیتونه رشد کنه.
درکل از نظر من ارز قابل اعتمادی نمیبینمش.
شانسیه دیگه.
یا سرمایت رو چند برابر میکنه و یا اینکه کلا سرمایه رو نابود میکنه.
با توهم دلاری شدن و ۳ تا ۵ دلاری شدن این ارز هم خودتون گول نزنید.
سربسر شدی یا یه سود معقول گرفتی خروج کن که این ارز هیچ پشتوانه‌ای نداره.
فقط دستکاری و بازی نگهنگا فعلا نگهش داشته.
وسلام

سلام‌ودرود
من هم تقریبا هم نظر هستم درمورد شانسی بودن البته به نظر من کل ارزا همینطورین
فقط یه سوالی داشتم البته هم شما و هم کسانی که اهل فن هستن لطف کنن راهنمایی کنن استفاده کنیم.با توجه به مارکت کپ وتعداد سکه این ارز چقدر باید مثلا مارکت کپش رشدکنه که مثلا همون ۳ یا ۵ دلاری که اشاره کردی بشه‌اصلا الان مارکت کپش چنده.
چون اگه دقت کنین چند روز پیش که پامپ بالای ۲۰۰ درصد زد از0/07اومد تا0/26البته اعدد رو حدودی گفتم منظورم اینه که با توجه به اینکه ۱۰ سنت ۱۰ سنت پامپ کرده چه تغییری تو مارکت کپش ایجاد شده و اگه باز همونطوری نهنگا ببرنش بالا امیدی به قیمتهایی که گفتی هست یا نه.منظور ۳ دلار ۵ دلار
البته کاری ندارم دستکاری میشه یا شانسیه.اون در مورد همه ارزا یا لااقل بیشترشون صادقه.ممنون از کسایی که لطف میکنن راهنمایی میکنن.

ببین پرفسور دیگه مجبورم کردی بگم.من رو0/07خریدم حدود ۵۰۰ میلیون رفت رو 0/27نفروختم یعنی پولم حدودا ۲ میلیارد شده بود.نفروختم چون تا ۱ دلار رو عین آب خوردن میره.الانم زیاد خودتو ناراحت نکن که نتونستی به موقع واردبشی ارزای دیگه هستن و اگه زیاد ناراحتی برو از این گروه.همونطور که قبلا هم گفتم من یه ساله تو این بازارم ۱۷۰ میلیون تومنو تا حالا ۲ میلیارد کردم اونم فقط از روی شانس هیج ادعایی هم ندارم فقط یکم ریاضی و حساب کتابم خوبه. چون اونطور که دیدم این بازار تکنیکال و..‌ حالیش نمیشه فقط شانس انشاالله تو هم شانس بیاری عین من تا اینطور ناراحت نشی.

امثال این ارز فقط یه دوره میان توی بازار و نهنگا پامپ و دامپش میکنن و بعدش به مرور حذف میشن.
نگا نکن الان بخاطر لیست شدن توی بایننس فیوچرز هایپ اومده روش.
که حتی با این خبر هم هنوز نتونسته سقف خودش که ۰.۳۵ هست پس بگیره.
این ینی اینکه سرمایه دارای بزرگ تمایلی به سرمایه گذاری روش ندارن که حتی بخوان به سقف خودش برسوننش.
شاید تا چن وقت آینده قیمتش بالاتر بره، که این فقط فرصته واسه اینکه یه سودی ازش بگیری و بکشی کنار، اما آینده ای واسش نمیبینم من در کل.
در نهایت از بازار حذف میشه.
این ارز هنوزم نه تیم داره نه برنامه خاصی.
صرفا یه شوخیه که تموم میشه.
تا ارزها و میم کوین های قوی تری توی بازار هستن، هیچوقت اجازه نمیدن امثال این ارز بیان بالا.
روی هیچ ارزی تعصب نداشته باش، به قیمت منطقی رسید بکش بیرون ازش.