امانت بیت کوین و کاهش سرمایه

سلام. دوستان میدونم موضوعی که مطرح میکنم ربطی به این صفحه نداره ولی چون هیچیک از شما ذینفع نیستید نظرتون در این مشکلی که برام پیش اومده حکمیت داره. حدود۸ماه قبل که بیت حدود۹۲۰۰ دلار بود حدود ۲/ بیت به آشنایی که ترید میکنه به امانت دادم تا باهاش کار کنه و اگه سودی در میان بود مبلغی هم به من بده، اکنون که مقدار بیت کوینی که بهش دادم رو ازش خواستم دیدم برام حدود ۱/ بیت فرستاده ، وقتی ازش علت کاهش مقدار بیت رو سوال کردم میگه بیت کوینی که من اونروز براش فرستادم چنج کرده معادل ۲۰۰۰دلار بوده و الان میتونه ۲۰۰۰دلار یا معادلش رو یعنی ۱/ بیت برام بفرسته.
الان من در واقع سرمایه م نصف شده. من معتقدم همون مقدار بیت کوین که بهش دادم رو بهم برگردونه. حالا اگه از دوستان کسی در این زمینه فعالیت یا تجربه یی داره لطفا راهنمایی کنه.
دریافتی من به بیت کوین؛ لایک
؛ ؛ ؛ دلار ؛ دیسلایک
ببخشید طولانی شد وسپاس از وقتی که برام گذاشتید و تشکر از ادمین محترم که کمک و درج میکنه.

در واقع میشه گفت شما سرمایه دادید و کار و سود از طرف مقابل بوده ، جدای از اینکه باید سرمایه اولیه شما رو کامل برگدونه سود این مدت رو هم باید بهت بده یا حداقل بتونه با تراکنش هاش ثابت کنه سودی درمیون نبوده ، بیت کوین ذات و ارزش خودش رو داره ، منصفانه نیست طرف اینحوری حساب کنه حتی شاید شیادی باشه

سلام
عزیز دلم بهش بگو قانون تجارت اینه که هر چی رو دادی همونو باید پس بده. اگر دلار داده بودی و واقعا دلار پس می داد بهش بگو اگه بیت می‌آمد پایین و دلار خیلی بالا می رفت باز هم همینکار می کرد.

درود. دوست من نگه میداشتی تو کیف خودت. الان بدون هیچ دلخوری و ناراحتی پولتون دو برابر شده بود. این چه کاریه آخه؟ شریک هیچ زمان خوب نبوده و نخواهد بود

دوست عزیز سلام . بی برو برگرد باید چیزی که بهش دادی پس بده حالا بماند که باید درصدی از سود رو هم بده یعنی دریافتی شما باید بیشتر از ۲ بیت کویین باشد.