تجربیات در بازار و سیگنال خرید

باز بوی سوختگی اومد:rofl::rofl:
پرفسور من تو0.07خریدم ۵۰۰ میلیون تا0.27 رفت تا دومیلیارد شد پولم تا1دلار هم فروشنده نیستم.درضمن محض اطاعت همه کامنتای من تو قسمت کاربریم موجوده نیاز نیست خودتو خسته کنی به قول تو ملت خودش آگاهه.راستی پرفسور اون ماشین حسابت رو عوض کن اگه میخوای .۶۰ درصدو از کجات درآوردی.درضمن هنوز آخر هفته نشده جسارتا یه بار دیگه روزای هفته رو تو کلاس بگو یادت بدن.
ببین میگم میخوای یه شماره کارت بده از ۲ میلیارد ۲۰۰هزارتومن بزنم به کارتت برو به بستنی بخر خوبه برا سوختگی
اگه قرار باشه امروز فردا که میشه آخر هفته نتایج انتخابات آمریکا تاثیر مثبت بزاره بیشتر ارزا احتمال زیاد پامپ دارن اینو دیگه هر کی میدونه اونوقت این موندگ خودمون طبق کامنتی که گذاشتم و موجوده تا0.5دلار رفته.راستی1دلار و ازکجات درآوردی؟!!
راستی اونموقع پول من نزدیک۴ میلیارد میشه ۴ تا بستنی لازمت بشه شاید
از بقیه دوستان عذرخواهی میکنم ولی همونطور که گفتم هیچ ادعایی ندارم وکاملا شانسی ۵۰۰ میلیون باسیگنالی که گرفتم رو0.07خریدم رفت رو0.27تو یه روز ۲ میلیارد شد پولم.انشاالله شانس با همه یاری کنه عین من.

مبارکت باشه. ی پیشنهاد دوستانه برات دارم. ۲ میلیاردتو بکش بیرون از این ارز و روی ارز مطمئن تری بزار. بیت یا اتریوم یا سولانا. حتی اگر این سه تا ارز سود کمتری میدن ولی مطمئنتر هستن.
این بلا سر خودم اومده و چیزی جز حسرت برام نمونده.
سود این بازار مثل بستنیه. نخوری آب میشه.

سلام وممنون از راهنماییت.
من خیلی تمایلی نداشتم تو این آشفته بازاری که بیشتر دوستان توضرر هستن به اون مطلب اشاره کنم در هر حال امیدوارم وصف بر خودستایی نشده باشه منتهی همیشه اشاره کردم که فقط شانسی این اتفاق افتاده چون بازم تاکیدا میگم تو این یک سالی که با کریپتو آشناشدم اونطور که دیدم شانس بیشتر ازهرچیز دیگه ای نتیجه میده.من مهر ماه سال قبل با wld حدود۱۷۰ میلیون پولی که لازم نداشتم شروع کردم با harmony oneبه ۵۰۰ میلیون رسیدم بخاطر مشغله کاری یه مدت دوروبرارز دیجیتال نبودم تا خیلی اتفاقی وشانسی همین ۱۰ روز پیش اون ۵۰۰ تومنو وقتی مودنگ 0.07بود خریدم رفت تا0.27که اون ۲ میلیاردو داده بهم.

درمورد این ارز هم نمیدونم چرا احساس میکنم تا0/5دلار حدودا میتونه بره و اگه بره راهش تا1دلار هم باز میشه اونجا باتوجه به شرایط تصمیم میگیرم.بازم میگم این نظر شخصیه منه دیگه.در هرحال خیلی از شما هم ممنونم که تجربت رو بهم گفتی.انشاالله با همین مودنگ اگه خدایی نکرده ضرری داری جبران بشه و شانس با همه مردم دنیا تو زندگیشون یاری کنه.

دروغ میگه بابا . چندر غاز روی قیمت ۳۰ خریده .همین الانشم توی ضرره واس همین اصرار به خرید در قیمت بالا داشت . کاملا طریقه صحبت مشخصه .

:rofl::rofl:ببین منو حیف خیلی برات نوشته بودم دیگه نمیدونم ادمین چرا تایید نکرد فقط خیلی خلاصه بگم امروز پنجشنبه 0/3رو رد کرد انشااله تا یکی دوروزه که میشه آخرای هفته به0/5میرسه دقیقا طبق اونچیزی که گفتم.راستی یه مطلب مهم
از اون ۲ میلیارد رد شدم دارم به ۳ میلیارد میرسم.
الان در چه حالی؟:rofl::rofl:
انشااله اصل کاریو ادمین تایید کنه چون دیگه اصلا وقت اضافی ندارم تلفت کنم اونجا دقیقا همه چیو واست توضیح دادم.
حالا بزار اگه ادمین تایید نکرد بعد اینکه0/5 رو رد کردیم باز شاید مخصوصا فقط بخاطر تو یه چند خط باز بنویسم.
اون تکنیکالی که تو۲۰ سال پیش یاد گرفتی رو ببوس بزار کنار جای تو باشم‌ دیگه تا بیشتر از این اینجا خراب نشدی خودت…:+1: