سوال در مورد توکن اسپارک

دوستان قضیه این توکن اسپارک چیه ؟ چطوری میشه دریافت کرد؟ آیا به صرافی های ایرانی هم تعلق میگیره یا فقط خارجی؟

من از صرافی ایرانی که باهاش خرید و فروش دارم پرسیدم گفت نه

این سوال منم هست

با سلام .توکن اسپارک به همه کسانی که ریپل دارند تعلق میگیره به ازای هر یک واحد ربپل یک واحد اسپارک .شبکه ریپل در تاریخ ۱۲ دسامبر ۲۰۲۰ یا ۲۲ آذر ۱۳۹۹ به هرکس که ریپل خریداری کرده، توکن Spark اعطا خواهد کرد. پس اولین گام این است که تا این تاریخ، صاحب XRP باشید. این افراد، واجد شرایط دریافت توکن شبکه Flare هستند. این افراد بایستی تا تاریخ ۱۱ ژوئن سال ۲۰۲۱ میلادی یا ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۰ درخواست خود را مبنی بر دریافت توکن جدید به شبکه ریپل ارسال کنند.اکر تا تاریخی که ذکر کردم ثبت نام صورت نگیرد توکن مربوطه سوخت خواهد شد .نکته مهم دوستان این است که شبکه Flare همه کیف پول ها رو قبول ندارد.لیست مورد قبول بشرح زیر می باشد
کیف پول‌ها: Exodus، Guarda، Ledger، Xumm و Metamask

صرافی‌ها: Binance، Kucoin، Poloniex، Wazirx، Coinex، Bittrex، Bitstamp و Bitfinex.

لازم به توضیح است که حتما باید یک کیف پول اتریوم داشته باشید .مانند metamax
در صورتیکه در هر کدام ازین صرافی ها عضو هستید توکن بصورت خودکار به شما داده خواهد شد .

سلام دوست عزیز چطور به شبکه ریپل ارسال کنم؟ من الان ۴۰۰۰تا ریپل دارم توی ولت صرافی ایرانی هستش انتقال بدم به بایننس؟؟؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد
ممنون ميشم پیام منو تایید کنید