نمیدونم چیکار کنم ی سود خوب کردم تو این ارز الان نمیدونم باز وارد شم یا نه
سلام وقت بخیر
کاپیتان mz میشه لطفا کانالتون رو معرفی بفرمایید؟
منpnut رو بخاطر حرفات خریدم سود کردم دمتم گرم الان comedian شده ۱۳ هزار هنوزم بخرم؟
داداش عزیزم تارگت پینات چند میبینی ?
درود دیگه هیجان و جذابیتی نداره رو 160هزار تومان گفتم سیو سود کنید یه مبلغی یادگاری بذارید روش بذارش کنار من قانع نمیشم از هر 24ساعت حداقل باید دو برابر بره تا قانع بشم برای سرمایه گذاری ، تا تثبیت و کف سازی یکم اذیت میکنه بهترین راهش از اول گفتم بدرود
درود حتما بخر ید همه بدرود تا فردا نهایتا پس فردا بذارید روش در حد توان هرگز طمع نکنید ارز دیجیتال 100درصد نیست
درود کاپیتان mzهستم ارز براتون آوردم مثل ارز pnut که بهتون معرفی کردم تو دو شب پنجاه برابری راحتی میزنه میخام در موردش صحبت کنم اسم این ارز هست comedian(ban) عکس لوگوش یه موز زرد رنگ صرافی داره و صرافی خارجی کوینکس هم دارش امروز 24آبان ماه اگه فردا نهایتا پس فردا رو قیمت 7ت یا 8یا 6هر کدوم خرید کنی میریم رو یک دلار امروز میتونید رو ده تومن یا یازده خرید کنیدبازم عیب ندارع فردا هشت و پس فردا هفت ولی روز های بعدی روی سی هزار تومن به بالا باید خرید کنی پرواز داریم اینجا لطفاً زیر پست های ارزهای موفق مخصوصاً pnut اعلام کنید که همه خرید کنند بلکه در این چند برابری شریک بشیم بدرود ،پرواز در دل طوفان با من فقط اوج باورنکردنی .