درخواست از بختیاری

فعلا بازار خنثی .دامیننس بیت داره کمتر میشه و اگ توهمین ناحیه تداوم پیداکنه نوبت بقیه اس که یه رالی کوچیک داشته باشن.
پرسودباشید دوستان…

نظرات شما دوست عزیز بسیار برا بنده مهم است تحلیل شما بسیار عالی است

دقیقا همینطوره🙏

ببین دوست عزیز صرافی ایرانی همیشه مشکلات معامله ای .کندی سرعت عدم حمایت ازسرمایه رو به همراه داره.ینی اگ پول تو داخل صرافی ایرانی نگه میداری یهو دیدی پولت نیست .بدون مشکل از امنیت این صرافی هاس.کلا برای مبتدی و شروع تو این بازار اکی اما آپشن خاصی ندارن.
اما صرافی های معتبری مثل ال بانک .توبیت و کویینکس برای معاملات خوبه و درصد کمی نسبت به صراف ایرانی برداشت میکنن
آپشن مهمی ک صرافی های ایرانی ندارن فیوچرز.ولی درکل توی صرافی ایرانی من *** رو پیشنهاد میدم .البته من خودم فقط بریج برای انتقال تتر به صرافی های دیگ هستش.هیچ نوع استفاده دیگ ازش نمیکنم.

… همش 1 درصد … مال ارزای شت کوین مثل جم و دوکو. و ایناس نه مال 100 ارز اول بازار اینا رو … و … بخر تو اسپات

… خیلی ازش بهتره … تو روز روشن غارت میکنه

بادرود
صرافی … ده درصد هرجور معامله ای رابرمیداره حداقل یعنی پول نزولی هم ازش بگیریم باید صدی پنج باشه حالا پول خودمون را باهاش خطر میکنیم اون مثل بقیه صرافیها ولی ده برابر صدی ده کم میکنه خرید باز از فروش میشه بیست درصد صرافی که ارز زیاد وکمتر کارمزد بگیره سراغ دارید به ما معرفی کنید؟