با سلام
شد اون چیزی که گفته بودم و ریزش کرد بعضی ها چشم نداشتن ببینن ریزش دیس دادن الان ببینم چکار میکنید
تحلیل ساعتی slp یه مقاومت شدید روی 0.0032 داره در صورت شکست نهایتا تا 00.30میره دوباره استارت میزنه
بنظرم خرید هارو بزارید واسه قیمت 00.31 ضرر نمیکنید این ارز تازه شروع کرده تارگت هاش خیلی بالاس
موفق باشید
لایک فراموش نشه
سلام، لانگ روی این ارز دارم الان که به تومن ۲۲۱ هستش تا همینجا پنجاه میلیون تو ضررم برسه ۱۹۰ لیکووید میشم ،میشه راهنمایی کنید خروج بزنم یا صبر کنم میاد بالا ، روی ۲۳۸ لانگ گرفتم
کندل های ماهانه و 3 ماهه و 6 ماهه و سالانه تازه سبز شده و شروع به رشد کرده بهترین زمان خرید هستش حداقل 500 درصد سود پیش بینی میشه خرید کنید درسته که کلیه کندل ها سبز نخواهد بود ولی با کمی فشار خرید حتما سال سبزی در انتظار این ارز هستش امیدوارم تمام هم وطن های عزیزم سود ببرند با آرزوی سلامتی واسه همه
سلام دوست گرامی نری بیرون درحال رشد صبرصبر صبرالان به بازار نگاه کن همه نگاهها به بیت وکل بازار درحال پامپ این قیمت عکس بگیر بزار بعد شب چهار شنبه سوری ببین دیگه هرگز این قیمت رو بازار رمز ارزها نمیبینه نگهدار بری بیرون سود شرکت های بزرگ میبرن یا همون نهنگها
دوست عزیز به نظر بنده الان فقط موقع خرید هستش البته صلاح مملکت خویش خسروان دادنند فکر کنم تا 0/011 تا آخر آذرماه برسه تقریبا 700 تومان هم رد میکنه