بهترین زمان ترید

باسلام دوستان عزیز از ساعت 12بامداد نوسان گیری کنید کم کم برای خریدکردن معمولا از ساعت سه ونیم بامداد که وارد بازار آسیا که توکیو،ژاپن هست بهترین زمان ترید برای ایرانیان هست تا 11:30دقیقه که برخورد به بازار لندن هست تا 11/50 دقیقه قبل از 12 بهترین زمان برای خروج هست چون قیمت به بالاترین سطح میرسه…صبر میکنید پایین ترین سطح رسیدخواستید ورود میکنید.از ساعت 4:30 دقیقه ظهر برخورد بازار لندن و نیویورک هست که کم کم نوسان بازار شروع میشه ومعمولا ازساعت11 شب تا ۱۲ قیمت بهتر هستن درکل بستگی به استراتژی خودتون داره…
خلاصه وعامیانه نظرشخصی خودم روگفتم بدون شک همتون بهتر وبالاتر از بنده هستید ازاینکه وقت شما رو گرفتم عفو کنید.پرسود وپیروز وموفق باشید.

عزیزجان خیلی از وقتها نیت ها خوبه و آگاهی ها هم خوبه فقط طرز نوشتن پیام مبهمه، الان من از بس پشت سر هم نوشتی بالاخره نفهمیدم به نظرت برای ورود چه ساعتی مناسب تره؟ میشه واضح تر بنویسی :folded_hands:
البته من خودم هم ۲ سال قبل از برکات سحر خیلی استفاده کردم تاحالا ولی علمی و آماری تاحالا نشستم سردربیارم لطفا بازم کمک کن و واضح تر نظرتو بنویس رفیق، به نظرم کاملا درست میگی و قاعده منده.
ممنون، شاد باشی.

اینکه بگی فلان ساعت قیمت در بالاترین سطح هست و فلان ساعت قیمت پایینه مناسب خریده نظری کاملا اشتباهه ، بهترین زمان برای خرید یا فروش زمانهایی هست که حجم معاملات خوبه و به علت حجم بالای نقدینگی نوسانات بهتری میده و ظن دستکاری بازار هم کمتره و اون وقتایی هست که بازارهای مختلف همپوشانی دارن مثل بازار لندن و نیویورک که بهترین زمان برای ترید هست و به ساعت ما میشه حدود ۴ بعدازظهر تا حدود ۹ شب که همزمان هست با بازار اروپا و بیشترین نقدینگی توی بازار هست