سلام 200م نقد دارم با زحمت وعرق ریختن به دستش آوردم حلال حلال برای سرمایه گذاری میخوام یادبگیرم کیف پول چی بگیرم ارز دیجیتال چی بگیرم چطور شروع کنم خداخیرتون بده راهنمایی کنید باسپاس فراوان
بنظرم در این اندازه ریسک نکنید. با ۵۰ تومن نهایت شروع کنید که خدای نکرده کل پولتون ب باد نره. البته ب باد ک نمیره ولی خب با زحمت ب دست میاریم سخته برا امثال ماها. با پنجاه تومن شروع کنید تا روال کار و تجربه کافی ب دست بیارید. من هرچی داشتم اوردم بورس بیچاره کردم خودمو. کمترین تجربه ای بود ک به دست اورده بودم و خواستم شما رو هم مطلع کنن
سلام میخواید سرمایه گذاری بلند مدت کنید یا ترید(نوسان گیری)؟
لجر بگیر.همه رو بیت و اتر بخر.
بده به من بهت یاد بدم خخ اینجا اومدی راهنمایی بگیری
داداش کل پولتو سرمایه گزاری نکن.تو همین سایت مطالعه کنی تا حدودی باهاش آشنا میشی
برو تو گوگل قشنگ در مورد اصول سرمایه گذاری تحقیق کن و اینکه چه پولی باید وارد سرمایه گذاری کنید،درمورد مدیریت ریسک و ضررها و سودها سرچ کن بعد درمورد تاریخچه بیت و بقیه ارزهای ک مد نظرته تحقیق کن،بعد نحوه خرید و فروش این ارزو سرچ کن همچی تو گوگل و یوتیوب کامل نوشته شده
سلام صباح عزیز شبت بخیر پول در اوردن تو این کار هم سختی داره زحمت داره ضرر داره فعلا برنامه coinami رو بگیر تا یکی یکی راهنماییت کنم عمرم
ابتد مطالعه کن انواع ارزهارو بشناس عجله نکن بعدش یه کیف پول ایرانی نصب کن احراز هویت که شدی بصورت پله ای ارز بخر .اگر میخای در دراز مدت به سود خوبی برسی با بیت کوین شروع کن.یل حق
سلام یه کیف پول لجر بگیر فقط بخر پس اندازی نگه دار
اول برو اموزش ببین این همه زحمت کشی نپره
کیف پول سرد ledger
اول فقط از کیف سرد استفاده بکن تا پولت امن باشه
اگر فکر میکنی گرونه تو این بازار نیا
دوم با نظر کسی خرید نکن
سوم سه ماه وقت بزار کمی تحلیل یاد بگیر
در اخر روی هر رمزی تا واقعا یک تریدر شدن ریسک نکن
نظر شخصی بهت میدم که صد البته با نظر من هم خرید نکن و حسابی تو گوگل تحقبق بکن
نظر من یک کیف سرد بخر نصف پولت رو بیت کوین و نصف دیگر رو اتریوم بخر و چند سال بهش نگاه نکن
حتی اگر دو برابر شد
موفق باشی دوست عزیز
درود به شما که بهترین جوابو دادی من فاز اونایی که میان به طرف میگن اینو بخر اونو نخر چیه ۹۹ درصدا ادمای این سایت اصلا اموزش ندیدن فقط حرف اینو اونو نقل میکنن
سلام و درود فراوان
اول از همه روی خودتون سرمایهگذاری کنید
بعد که دانش و اطلاعات لازم رو کسب کردید خود به خود توی مسیرش قرار میگیرید و با بیست درصد از پولتون سرمایهگذاری رو توی بازار ارزهای دیجیتال شروع کنید
موفق و پیروز باشید
سلام من یه سرمایه گذاری عالی ارزی بلدم.. خواستی درخدمتم راهنمایی میکنم