سلام من تاره وارد هستم.از برنامه کیف پول اتمیک والت استفاده کردم.یه کد 12رقمی اولش میده من اطلاعتی نداشتم ک باید اونو ذخیره کنم .برنامه رو ب اشتباه حذف کردم الان تمام ارز ها تویی اون پریده کد هم ندارم کسی اطلاعتی داره کمک کنه
متاسفانه سرمایتو از دست دادی اگه کد ۱۲ رقمیو نداری و برنامتو پاک کردی
خدافظی کن اگه چیزی توش داشتی
با یک خداحافظی مخملی تلاش کن دوباره سرمایه گذاری کنی:hugs:
خدافظی کن با ارزات
ویندوزه؟
اگه ویندوز باشه معمولا رو ویندوز ۶۴ بیتی یه فایل اکسل ذخیره میشه که ۱۲ تا کلمه رو میتونی پیدا کنی
اگرم رو ویندوز ۶۴ بیتی کار میکنی و اتمیک رو پاک کردی، میتونی با file Recovery برش گردونی، امیدوارم ویندوز باشی، چون این کیف پول اطلاعاتتو تو خود سیستمم ذخیره میکنه.
اگرم از آنتی فیلتر استفاده نمیکنی تو گوگل کروم بزن my ip بعد آی پی سیستمتو بردار و تاریخ میلادی که اتمیکو راه اندازی کردی و وارد شدی و به پشتیبانی اطلاع بده، اگرم از وی پی ان استفاده کردی دیگه شرمنده
به هیچ عنوان نمیتونی وارد کیف پولت شی بدون اون ۱۲ رقم متاسفانه باید با سرمایه ای که تو کیف پولت داشتی خداحافظی کسی دوست من
سلام دوست عزیز .شما اول گوشی خودتو به مهندس کامپیوتر وسل کن تا زخیره سازی گوشیت روی حارد دیسک نصب بشه بعدش کل گوشی خودتو بکاپ فکتوری کن تا اطلاعات گوشیت هنه روی حارد دیسک بکاب بشه بعدش از روزه فعال سازی گدشیت همه رو روی کامپیوتر بکاب کن انشالاه که خوده برنامه برگرده.تنها راهش همینه.