احترام به دیدگاه‌ها در مورد ارز دیجیتال

پیشگو سیزده تو دوست عزیز من هستی و هیچ مشکلی باهات ندارم، هر بحث و صحبتی هم هست فقط صرفا مباحثه درباره ارز دیجیتاله و کمک به هموطنامون و من همیشه برات احترام قائلم :folded_hands:t3:

شما هم دوست خوب و محترم من هستید و از معاشرت با شما لذت میبرم و معتقدم از همین تبادل نظرهاست که میتونیم از همدیگه منتفع بشیم،شما از گذشته جایگاهتون نزد من جایگاه رفیعی بوده و خواهد ماند و دوستی با شما رو هم افتخاری برای خودم میدونم.

من هم شما رو گرامی میدارم و به داشتن دوستانی مثل شما به خودم میبالم و بخاطر یک دوست دیگه،از شما خواهش میکنم در صفحه MUBI هم در حد توان فعالیت کنید،چونکه بخاطر اون دوستمون میخوام بهترین های این برنامه در اون صفحه و اون ارز، تحلیل هایی داشته باشند و شما هم قطعا از بهترین ها هستید و در ادامه مسیر هم به وجود شما برای طی مسیر نیاز خواهیم داشت،(میخوایم از اون صفحه برای گرد آوری افراد کاربلد برای برنامه های آینده استفاده کنیم و مطمئن باشید افرادی که حضور دارند و در آینده هم حضور پیدا خواهند کرد،قدردان محبت شما خواهند بود و امیدوارم روزی فرا برسه که با هماهنگی و استفاده از علم و تجربه و تبحر افرادی که جمع میشند بتونیم،معالات خوب و سود آوری رو داشته باشیم،فعلا که بازار خوبه و ما شما رو برای روزهای بد بازار نیاز داریم تا در کنار شما اون روزهای بد رو به فرصت تبدیل کنیم و از همون روزها هم سود طلب کنیم)

به به چ زیبا
این کامنت واقعا لایک داره:pinched_fingers::+1: